Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo se mučila

Godinama su je vrijeđali zbog kilograma, a sada je sve ušutkala i pokazala novu liniju

Foto: PA/Pixsell
1/10
25.08.2019.
u 13:50

Glumica Ariel Winter dugo vremena je pokušavala skinuti višak kilograma, a to joj je uspjelo tek kad je prestala piti antidepresive koje je godinama uzimala i počela je s novom terapijom.

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' 21-godišnja Ariel Winter odrasla je pred televizijskim kamerama i često je bilo izložena kritikama zbog svog izgleda.

Od svoje desete godine zvijezda je crvenih tepiha u Hollywoodu i njen izgled i modni ukus mijenjao se kroz godine. Priznala je nedavno kako joj nije uvijek bilo lako jer su je od 11 godine vrijeđali i nazivali debelom, a kada se počela izazovnije odijevati i zbog toga je bila kritizirana.

– Razočaravajuće je što me ljudi mrze samo zato što se odijevam kako ja želim. Na njihove uvrede odgovaram im samo pozitivno – rekla je jednom Winter. Ove godine Ariel je pokazala svoju novu transformaciju i priznala je da je izgubila čak 14 kilograma te je otkrila što je bio uzrok njenog debljanja te kako je došlo do gubitka kilograma.

Foto: Profimedia

- Nekoliko zadnjih godina bila sam na antidepresivima koji su doveli do mog debljanja i što god sam pokušala nikako se nisam mogla riješiti viška kilograma. To me je jako frustriralo jer nisam znala što krivom radim i htjela sam biti fit iako ni vježbanje ni dijete nisu pomogli – rekla je nedavno glumica.

Foto: Profimedia

Nakon niza neuspjelih pokušaja liječnik joj je zamijenio terapiju novim lijekovima i tada je sve krenulo na bolje. 

- Čim sam promijenila terapiju počela sam gubiti kilograme kojih se prije nikako nisam mogla riješiti – izjavila je Winter koju su paparazzi ovog vikenda uhvatili u izlasku u Los Angelesu. 

Crna, uska haljina ukrašena čipkom isticala je savršeno njenu novu liniju. 

Ključne riječi

Komentara 1

UJ
ujo41
17:32 25.08.2019.

prije je bila bolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije