Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'stojim uz ellen'

Glumica stala u obranu supruge koju optužuju bivši suradnici, pokrenula internet podršku

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
10.08.2020.
u 07:00

Ellen se prije par dana oglasila o svemu i ispričala bivšim članovima osoblja zbog njihovih negativnih iskustava, nakon što je istraga pokazala da postoje nedosljednosti u svakodnevnom vođenju osoblja emisije.

Popularna voditeljica i "američka duša", kako su je nazivali, Ellen DeGeneres, pod istragom je zbog optužbi bivših zaposlenika, a sada joj je u obranu stala i supruga, glumica Portia de Rossi.

Ellen se prije par dana oglasila o svemu i ispričala bivšim članovima osoblja zbog njihovih negativnih iskustava, nakon što je istraga pokazala da postoje nedosljednosti u svakodnevnom vođenju osoblja emisije. 

Portia je sada na Instagramu objavila footgrafiju na kojoj piše "Stojim uz Ellen", a u opisu je napisala: "Svim našim obožavateljima... Vidimo vas. Hvala vam na podršci" i dodala hashtagove #IStandWithEllenDeGeneres, #IStandByEllen i #IStandByEllenDeGeneres. Mnogi su već sada slijedili njezin primjer i dijelili hashtagove.

Foto: FIBA/Screenshot

Internu istragu protiv Ellen Showa pokrenuo je prošlog tjedna WarnerMedia, nakon što se 10 bivših članova osoblja izjasnilo s tvrdnjama da su zlostavljani na poslu. Iako Ellen nije bila osobno upletena ni u jedan od navodnih incidenata, od nje se tražilo da progovori i preuzme određenu odgovornost, kao osoba čije ime stoji i u imenu same emisije, tako i kao jedan od izvršnih producenata.

Podsjetimo, Ellen se u pismu svojim zaposelnicima ispričala zbog ponašanja pojedinih članova svog osoblja. 

"Kako smo rasli eksponencijalno, nisam bila u mogućnosti ostati upoznata sa svime svugdje, a oslanjala sam se na druge da obavljaju svoj posao onako kako su znali da bi ih ja obavila. Neki očito nisu. To će se sada promijeniti i obvezala sam se osigurati da se to više ne ponovi. Tako sam ponosna na posao koji obavljamo i na zabavu i radost koju svi skupa širimo u svijetu. Želim da svi kod kuće vole našu emisiju i želim da svi koji rade na njoj vole to. Opet, žao mi je zbog svih koji nisu imali takvo iskustvo", napisala je popularna voditeljica.

Komentara 3

FT
Franjo_Tahi
08:01 10.08.2020.

Čim se ovako krije na što su se zaposlenici žalili, znam da tu nekaj smrdi. Ne da mi se dalje kopat.

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
07:55 10.08.2020.

e ova lezbijka stvarno ima želudac...

DU
Deleted user
07:41 10.08.2020.

Žena je u pravu. I ja bi uvijek stao u obranu svoje supruge, tako da me ne iznenađuje da i ona zdušno brani svoju suprugu. Ja ne vidim baš ništa čudnoga u cijelom tekstu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije