Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
verbalni okršaj

Glumac razljutio političarku, ona mu uzvratila i pri tome nije štedjela riječi!

Foto: Twitter/Pixsell
1/3
01.04.2019.
u 20:49

Glumac Jim Carrey uspio je isprovocirati političarku Alessandru Mussolini, a ona se nije zaustavila pred grubim riječima.

Zbog objave na Twitteru, unuka Benita Mussolinija i talijanska političarka Alessandra Mussolini napala je Jima Carreya. Naime, glumac je podijelio karikaturu na kojoj je njezin djed obješen sa svojom ljubavnicom Clarettom Petacci.

Carrey je karikaturu objavio u subotu uz komentar: 'Ako se pitati čemu fašizam vodi, samo pitajte Benita Mussolinija i njegovu ljubavnicu Clarettu'.

Alessandra nije ostala dužna već mu je poručila 'da je kopile'.

Mussolini i Petacci pogubljeni su 28. travnja 1945. godine. Nakon poraza fašističkih snaga, Mussolini je s ljubavnicom krenuo prema Švicarskoj, odakle su se pak planirali dokopati Španjolske. 

Nakon što su ih ubili, komunisti su njihova tijela objesili naglavačke u Milanu te pustili narodu da se iživljava nad njima.

Ključne riječi

Komentara 18

NE
Neutralac
22:00 01.04.2019.

A za shvatiti komunizam dajte slike Ceausescua i njegove zene....

BO
bombony
21:23 01.04.2019.

Bastard na engleskom i bastardo na italijanskom, ne znaci bukvalno kopile, kada se koristi u svadji s nekim, nego pokvarenjak.

JO
jožagulikoža
21:17 01.04.2019.

komunisti su još veći ološ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije