Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Glumac razljutio političarku, ona mu uzvratila i pri tome nije štedjela riječi!

Glumac Jim Carrey uspio je isprovocirati političarku Alessandru Mussolini, a ona se nije zaustavila pred grubim riječima.
01. travnja 2019. u 20:49 18 komentara 6542 prikaza
Foto: Twitter/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Zbog objave na Twitteru, unuka Benita Mussolinija i talijanska političarka Alessandra Mussolini napala je Jima Carreya. Naime, glumac je podijelio karikaturu na kojoj je njezin djed obješen sa svojom ljubavnicom Clarettom Petacci.

Jim Carrey Povratak Jima Carreya Carreya dugo nije bilo na malim ekranima, a na velikima već godinama nije imao pravi hit

Carrey je karikaturu objavio u subotu uz komentar: 'Ako se pitati čemu fašizam vodi, samo pitajte Benita Mussolinija i njegovu ljubavnicu Clarettu'.

prebolio bivšu Jim Carrey nakon teškog razdoblja pronašao novu ljubav

Alessandra nije ostala dužna već mu je poručila 'da je kopile'.

Mussolini i Petacci pogubljeni su 28. travnja 1945. godine. Nakon poraza fašističkih snaga, Mussolini je s ljubavnicom krenuo prema Švicarskoj, odakle su se pak planirali dokopati Španjolske. 

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White Očajan je Jim Carrey ide na sud, mora se suočiti s optužbom da je kriv za smrt bivše

Nakon što su ih ubili, komunisti su njihova tijela objesili naglavačke u Milanu te pustili narodu da se iživljava nad njima.

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće
  • Neutralac:

    A za shvatiti komunizam dajte slike Ceausescua i njegove zene....

  • bombony:

    Bastard na engleskom i bastardo na italijanskom, ne znaci bukvalno kopile, kada se koristi u svadji s nekim, nego pokvarenjak.

  • jožagulikoža:

    komunisti su još veći ološ.