Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

Jim Carrey ide na sud, mora se suočiti s optužbom da je kriv za smrt bivše

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/4
01.06.2017.
u 10:32

Glumac u travnju ide na suđenje, jer ga majka Cathrione White optužuje da je on kriv što je njena kći počinila samoubojstvo

Brigid Sweetman, majka vizažistice Cathrione White, koja se prije godinu i pol dana predozirala lijekovima protiv bolova, tuži poznatog glumca Jima Carreyja jer ga smatra krivim za smrt svoje kćeri.

Naima, Brigid tvrdi da je Jim te lijekove, koji se mogu uzeti samo uz recept, Cathrione nabavio upravo Jim. Uz Brigid ove optužbe potpisuje i Cathrionein bivši suprug, a Jimovi odvjetnici  su tražili od suda da se tužba odbaci, no nisu mu udovoljili i suđenje će početi sljedeće godine u travnju. 

Carreyjev odvjetnik kaže kako se glumac teško nosi s ovom situacijom jer je jako volio Cathrione s kojom je prekinuo nedugo prije njene smrti. White mu je ostavila i dva pisma u kojem je rekla kako ona nije za ovaj svijet i da joj je žao zbog svega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije