Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Glumac Pjer Meničanin osuđen zbog uzgoja 'trave'

27.11.2003., Zagreb - Proba predstave Nas grad u Zagrebackom kazalistu mladih. Pjer Menicanin.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.02.2017.
u 09:20

Glumcu je policija “upala” u vikendicu u listopadu 2015. godine te je tada zaplijenila kilogram marihuane, 33 stabljike indijske konoplje i 0,65 grama halucinogenih gljiva.

Kajem se i žalim zbog počinjenog. Nisam osuđivan i ovo je samo jedan eksces u mojem životu – kazao je pred sucem Općinskog kaznenog suda u Zagrebu glumac Branko Meničanin (53) zvani Pjer koji je priznao krivnju za uzgajanje indijske konoplje u blizini svoje vikendice nedaleko od Karlovca.

Nakon priznanja djela osuđen je na godinu dana zatvora što mu je zamijenjeno za 730 sati rada za opće dobro, a morao je platiti i 800 kuna sudskih troškova.

Meničaninu je policija “upala” u vikendicu u listopadu 2015. godine te je tada zaplijenila kilogram marihuane, 33 stabljike indijske konoplje i 0,65 grama halucinogenih gljiva. 

Glumca smo gledali u brojnim domaćim serijama poput "Lude kuće", "Bitange i princeze", "Mamutice", "Naše male klinike"...

>>ZKM s Frljićevom predstavom uspješno gostovao u Poljskoj

>>Mariah Carey jela kolač s marihuanom i vikala: Mogu raditi što hoću​

Komentara 5

MA
Makava
09:30 23.02.2017.

I sad mi recite da smo svi isti! On zbog kile i hrpe stabljika dobije godinu i još mu zamjene za dobrotvorni rad, a moj buraz zbog 225 grama dobije 2 godine koje je i odgulio!

BI
bijelocrveni
12:20 23.02.2017.

Sigurno je istaknut u HAVCu. Njima je sve dopusteno, sve za potrebe performansa, slobode govora i neovisnosti struke.

PO
pobjednik95
13:48 23.02.2017.

kaje se on zato kaj su ga uhvatili a ne zato kaj je uzgajao marihuanu i vjerojatno je prodavao dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije