Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cannabis linija

Kozmetika s kanabisom stigla na hrvatsko tržište

Herbal Therapy
Foto: PR FOTO
1/9
25.01.2017.
u 10:33

Herbal Therapy linija proizvoda s uljem konoplje sastoji se od prirodnih biljnih krema i kozmetike za osobnu njegu.

Na tržište je lansirana linija proizvoda čiji je glavni sastojak - konoplja!. 

Poznato je koliko je ulje konoplje blagotvorno djeluje na naš organizam, posebice na kožu koju regenerira, revitaizira i štiti, a tog su svjesni i tvorci linije Herbal Therapy koje odsad možemo kupiti u Hrvatskoj.

Ulje konoplje neizostavno je u asortimanu baznih ulja,  a mnogima je nezaobilazan sastojak salata i hladnih jela upravo zbog njegove pogodnosti za zdravlje. Čisti organizam, detoksicira tijelo od toksina topljivih u mastima, čisti jetru, aktivira metabolizam stanica i omogućava da se fiziološke funkcije obavljaju još bolje. Može se koristiti i kao ulje za čišćenje lica kod problematične kože. 

Herbal Therapy linija proizvoda s uljem konoplje sastoji se od prirodnih biljnih krema i kozmetike za osobnu njegu. Cannabis šampon obnavlja strukturu i potiče rast kose, pruža joj izniman sjaj, a svojim push-up učinkom povećava volumen do 30%. Cannabis gel za tuširanje na koži ostavlja svjež i mirisni trag, a za potpuni učinak preporuča se kombinacija s Cannabis mlijekom za tijelo, koje svakodnevnom upotrebom čini kožu mekom i podatnom. Zbog svoje iznimne regenerirajuće formule, masažni gel Cannabis idealan je za sve one koji se bave sportom, bilo profesionalno ili rekreativno, a također je veoma učinkovit u borbi protiv raznih iritacija kože, poput ekcema, psorijaze i osipa.

Cannabis linija obuhvaća i regenerirajuću mast konoplje koja njeguje suhu i ispucalu kožu te hidratantnu kremu za lice koja regenerira, revitalizira i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja. 

Ulje konoplje dobiva se hladnim prešanjem sjemenki industrijske konoplje, a sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale zbog čega je izuzetno pogodno za njegu kože i kose, a mogu ga koristiti i djeca starija od 3 godine. 

>>'Eterična ulja ćemo morati koristiti umjesto antibiotika'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije