Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bespomoćni

Gitarist otkrio nepoznate detalje o posljednjim danima F. Mercuryja

Foto: Youtube Screenshot
1/3
23.05.2017.
u 11:44

Brian May britanskim medijima ispričao je kako je Freddie zbog komplikacija povezanih s HIV-om ostao bez stopala na jednoj nozi

Gitarist grupe Queen Brian May britanskim medijima otkrio je kako su izgledali posljednji dani Freddieja Mercuryja.

- Bio je uništen psihički i fizički. Zbog određenih komplikacija povezanih s HIV-om nedugo prije smrti ostao je bez stopala na jednoj nozi. Jedne večeri kad sam bio kod njega pokazao mi je što se dogodilo. Bilo mi je užasno gledati ga kako pati. Freddie se ispričao što me uzrujao na toj večeri, ali rekao sam mu da nisam uzrujan nego mi je teško što mu ne mogu pomoći - rekao je Brian May

Gitarist je dodao kako su svi članovi benda znali da Freddie ima HIV, ali on o tome nije volio pričati niti se žalio kroz kakvu patnju prolazi. 

Komentara 2

LI
listodveceri
12:16 23.05.2017.

.prozivio je život u jednoj sobi s 5,6 muškaraca dnevno i tonom koke ...šteta...veliki glazbenik

KI
KileAgram
15:02 23.05.2017.

...I won`t be a Rockstar I will be a LEGEND...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije