Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

George Clooney i Elisabetta Canalis više nisu zajedno

elisabetta canalis
pixsell
23.06.2011.
u 10:36

Glumac i njegova talijanska djevojka prekinuli su poslije dvije godine veze i to potvrdili zajedničkom izjavom, ali nisu otkrili razlog ljubavnog kraha

Glumac George Clooney (50) i njegova talijanska djevojka Elisabetta Canalis (32) prekinuli su poslije dvije godine veze.
- Istina je da više nismo skupa - zajednički su izjavili bivši partneri za America's Entertainment Tonight i dodali:
- Razlog raskida je vrlo intiman i proživljavamo teško životno razdoblje i nadamo se da će svi poštovati našu privatnost.
Još prije samo tjedan dana Elisabetta i George fotografirani su u Italiji kada su išli na večeru u Il Gatto Nero blizu Clooneyjeve kuće na jezeru Como. Izgledali su kao da ih ništa ne mori, sretni i nasmijani, no sada je sve gotovo.
Dakle, što im je presudilo ne zna se, no lako bi se moglo pretpostaviti da su Georga koji se brakom ne želi više ikada vezati niti uz jednu ženu, prestrašile Elisabettine izjave od prije nešto više od dva tjedna.
- Vjerujem u brak i sigurna sam da ću se u budućnosti udati - kazala je tada Elisabetta za talijanski magazin Chi i nastavila:
- No za sada sam sretna ovako kako živim jer zahvaljujući Georgeu svaki dan mi je kao bajka. Mi smo par kojem nikada nije dosadno.
Kazala je tada i da čeka da ju pogodi majčinski instinkt i da vjeruje da će jednom postati majka i nije dala naslutiti da ima ikakvih problema u vezi.
Clooney je od 1989. do 1993. bio u braku s glumicom Talijom Balsam i rastavši se odlučio da se više neće ženiti. A što se tiče djece jednom je izjavio da se divi svojim prijateljima Angelini Jolie i Bradu Pittu kako izdržavaju sa šestero djece. Ustvrdio je da on nije očinski tip, da se divi obiteljima s puno djece, ali da on jednostavno nije stvoren da bude nekome tata.
Dakle možda su ga doista od Elisabette otjerale njezine želje za brakom i djecom.

Komentara 3

HU
hudyboy
16:47 23.06.2011.

Da li ovaj život više ima smisla nakon ovoga?

OB
-obrisani-
12:04 23.06.2011.

obečao sam je ženiti prije tri godine i sad moram obećanje izvršiti....

OB
-obrisani-
14:47 23.06.2011.

he he h eh ei te kakos e zna razlog, ona se htjela zenit i dobit djecu, a kluni je ddavno rekao: vise se nikad necu zeniti he he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije