Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni otac

G. Ivanišević: Emanuel odlično barata loptom, a Amber voli ples

ivanišević (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
05.10.2010.
u 17:00

– Iznenadio me kako je stao pred fotografe, ne sviđa mi se to baš – šaleći se rekao je Goran i dodao kako mu je sin rekao da se lijepo odjenuo jer želi da ga slikaju.

Iako Tatjana Ivanišević, zajedno s Ljupkom Gojić, Matejom Penavom i Helenom Šopar, krasi naslovnicu časopisa “Story Book”, nije se pojavila na promociji novog broja. Kao njezini izaslanici došli su muški članovi obitelji, suprug Goran i sin Emanuel.

Ponosi se suprugom

– Tatjana ima crijevnu virozu, a Amber je ostala kod kuće jer mora napisati zadaću i naučiti novo gradivo, pa smo uskočili Emanuel i ja – opravdao je teniski as svoje cure, dok je trogodišnji Emanuel poput manekena sam pozirao pred fotoobjektivima i ponosno govorio da je njegova mama na naslovnici.

– Iznenadio me kako je stao pred fotografe, ne sviđa mi se to baš – šaleći se rekao je Goran i dodao kako mu je sin rekao da se lijepo odjenuo jer želi da ga slikaju. Pohvalio se kako već sada Emanuel ima odličnu koordinaciju kada barata loptom.

– S loptom je fenomenalan i jako dobro koordinira pokrete, dok je Amber na vi s loptama, što mi je zapravo i drago. Prava je djevojčica, zainteresirana je za ples i pohađa satove ritmičke gimnastike – s ponosom priča bivši tenisač o svojim potomcima, a s jednakim ponosom i o svojoj supruzi.

– Odlična je na naslovnici. Znam da joj je drago što je to radila jer je editorijal rađen po ideji pokojnog Tome Vrbana s kojim smo bili bliski. Podržavam je da radi ono što voli jer je bila vrhunska u svom poslu i volio bih da se više time bavi – kaže Goran.

Proširenje obitelji

No čini se da je Tatjana zadovoljna samo s povremenim izletima u modne vode, jer je obiteljski život dovoljno ispunjava pa ona i Goran razmišljaju o još jednom djetetu. Kada je o odgoju riječ, kaže kako još traži pravu mjeru strogosti prema svojoj djeci, što je težak zadatak. Na pitanje je li Zagreb konačna oaza obitelji Ivanišević, Goran sliježe ramenima.

– Ma kod nas se to nikad ne zna. Lijepo nam je tu, Zagreb je pravi mali europski grad u kojemu imamo sve što nam treba, ali tko zna gdje će nas život odvesti. Glavno je da smo zajedno.

Tatjana voli da je Goran prati na snimanja, jer je nasmijava

Poslovne ponude Tatjana odbija jer, kako nam je nedavno rekla, želi što više biti uz djecu. Ako pristane na neko snimanje, voli da Goran ide s njom jer je nasmijava i atmosfera s njim uvijek postane opuštenija. Goran je čak potiče na snimanje zavodljivih editorijala jer ne vidi ništa loše u tome.

Par je u braku od svibnja 2008., kada su u San Pedru prisegnuli na vječnu ljubav. Njihovu dugogodišnju vezu nije uzdrmalo ni Goranovo “druženje” s Vanjom Halilović.

Komentara 6

Avatar gnjuss
gnjuss
19:03 05.10.2010.

treba se ugledati na Janicu,koja je našla svoj mir od oka javnosti

LE
leptirica11
19:26 05.10.2010.

Prenapadno isticanje obiteljske idile,uvijek demantira aktere priče. Goranova supruga je u stvari jako nesretna u stvari neizgrađena osoba,koja redovito jedno radi drugo priča,a treće sanja. Njeni silikoni također govore u prilog tome,pa čak i to uporno najavljivanje novog pomlatka.Primjeri mnogih stvarno slavnih osoba samo potvrđuju činjenicu,da mnogi nesređeni brakovi,rađaju,usvajaju djecu,redovito kad im se životi doslovce raspadaju...Madonna,V.Beckham,Angelina... Uglavnom ne zavidim im niti na bogatstvu,niti na slavi,čak ni po posljednjoj modi obučenoj dječici,jer ta djeca su tu,a nebi bila,barem ne u tolikom broju, samo da su im roditelji,pogotovo majke imale tako ispunjen,sređen duhovni život,kako one to vole isticati u medijima.Baš poput naše Tatjane...

SE
sedam
23:25 05.10.2010.

emanuel?amber?pa dao im je krasna imena za nekoga tko ke komplekaš i kompenzator.nema zašto bit,jer u tenisu se iskazao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije