Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladost ludost

Fotografija Brooke Shields s marihuanom procurila na internet

brooke
Foto: Twitter
1/3
28.09.2012.
u 20:14

Glasnogovornik glumice tvrdi kako to nije ona. Zvijezda filma 'Plava laguna' u jednom intervjuu izjavila je kako nikad nije konzumirala droge jer ju je majka tako odgojila.

Fotografija na kojoj američka glumica Brooke Shields puši marihuanu pojavila se na internetu. Prvo je objavljena na Twitteru, nakon čega se pojavila u stranim medijima.

Pretpostavlja se da je Brooke Shields (47) tad bila u ranim dvadesetima. Na fotografiji je u društvu pjevača punk banda Bad Brains. Glasnogovornik glumice tvrdi kako to nije ona. Zvijezda filma 'Plava laguna' u jednom intervjuu izjavila je kako nikad nije konzumirala droge jer ju je majka tako odgojila.

- Rekla mi je da se mogu drogirati ako može i ona sa mnom. Kad mi je ona to tako objasnila, sve mi je to postalo jako odbojno. Valjda je stvar u obrnutoj psihologiji - rekla je glumica.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
20:51 28.09.2012.

To je puno gore od marihuane, na slici je pušenje cracked cocaina.

MA
master
21:17 28.09.2012.

A sta je pusila poslije marihuane?

AM
a_morte_i_rossi
09:32 29.09.2012.

to je crkack a ne marihuana!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije