Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"večer života"

Fanovi u ekstazi: Lady Gaga je savršena sinteza muškarca i žene

lady gaga
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/18
06.11.2010.
u 15:00

- Zbog čega volim Lady Gagu? Zato jer me naučila da budem sretna i zadovoljna upravo onakva kakva jesam! I ja sam u srednjoj školi bila autsajder jer sam imala dugu crnu kosu i odjevala se u crno.

- Umrijet ću kad je vidim na pozornici! - uzviknula je 23-godišnja hotelijerka Sandra iz Zagreba, obožavateljica Lady Gage koja je svojom pojavom sinoć ispred Arene Zagreb privlačila brojne fotoaparate.

U čast svojoj ikoni u kosu je stavila limenke, a njezin oskudni outfit sastojao se od topića, vrućih hlačica i mrežastih čarapa. - Cijela moja obitelj je bila oduševljena kako izgledam, naročito baka - otkrila je Sandra te nastavila:

- Zbog čega volim Lady Gagu? Zato jer me naučila da budem sretna i zadovoljna upravo onakva kakva jesam! I ja sam u srednjoj školi bila autsajder jer sam imala dugu crnu kosu i odjevala se u crno. Mislim da se puni ljudi može s time poistovjetiti.

Njezine već dobro poznate parole poput one "uvijek budite svoji" i "ovo je za sve one koje su bili žrtve bulinga", Gaga je izrekla i pred zagrebačkom publikom.

- Vi ste me učinili hrabrom, moja mala čudovišta. Najveći dar će mi biti ako večeras odete kući voleći sami sebe još više - poručila je pop ikona ganuta reakcijom publike koja ju je tako toplo dočekala u dijelu svijetu u koji je, kako je otkrila, došla prvi put.

Nekoliko sati prije početka koncerta pred Arenom Zagreb počeli su se okupljati obožavatelji koji su priredili pravu modnu paradu. Danijela iz Ljubljane došla je u crnoj čipkastoj suknjici i mašni u kosi od istoga materijala posebno šivanih za ovaj “magični događaj”. Nisu izostali ni baloni koje je za svoj styling odabrao Riječanin Antonio.

- Lady Gaga je savršena sinteza muškarca i žene. Ona je androidna i zbog toga mi je jako zanimljiva. Volio bih je upoznati - rekao je 20-godišnji student te dodao:

- Ovo će biti najbolja večer u mom životu!

Komentara 9

RO
rokoniksa
18:26 06.11.2010.

Zbog ovakvih fanova Gaga možda i preseli u HRvatsku. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/2230/language/en-US/Lady-Gaga-poslije-Zagreba-krece-na-turneju-po-farmama-i-scaron-talama.aspx

DR
drznedaj
17:53 06.11.2010.

androidna je, mhm. AJ dobro

Avatar Mihac™
Mihac™
17:56 06.11.2010.

fuj, odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije