Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i nju su špijunirali

Eva Longoria: Zaposlenici Applea slali su mi e-mailove

eva longoria
Foto: Gtres/PIXSELL
1/9
03.09.2014.
u 11:21

Njene tvrdnje dolaze usred skandala u kojem su glumici Jennifer Lawrence i Kate Upton s osobnih iCloud računa pokradene fotografije na kojima su gole

U jeku jednog od najvećih hakerskih skandala, u kojem su ovog tjedna objavljene privatne fotografije više od 100 poznatih žena, glumica Eva Longoria otkrila je kako su zaposlenici Applea upotrijebili njene osobne podatke kako bi je kontaktirali.

- Imala sam mnogo problema jer su mi ljudi provaljivali u e-mail. Dobro, moj Mac e-mail nije bio hakiran, već su podaci uzeti iz trgovine i imala sam s tim velike probleme - otkrila je zvijezda Očajnih kućanica u intervjuu za Access Hollywood.

Kaže kako joj se javila zaposlenica Applea iz trgovine u San Antoniju, jer joj je htjela pokazati svoju haljinu.

- Pitala sam je tko joj je dao moj e-mail i broj telefona, a ona mi je odgovorila da ih je vidjela na mom profilu te ej samo htjela me nazvati i reći da je obožavateljica - ispričala je glumica.

Njene tvrdnje dolaze usred skandala u kojem su glumici Jennifer Lawrence i Kate Upton s osobnih iCloud računa pokradene fotografije na kojima su gole.

No, jučer je Apple zanijekao kako je došlo do povrede sigurnosti unutar iClouda.

>>Apple se 'oprao' od odgovornosti: Nisu hakirani iCloud ni Find my iPhone!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije