Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cagatay Ulusoy

Emir iz "Ferihe": Naravno da sam ljubomoran. Kakva bi to inače bila ljubav?

ulusoy
Foto: Elle Turkey
1/2
13.12.2014.
u 23:12

Zvijezda serije "Djevojka imena Feriha" pozirao je zavodljivo za intervju u magazinu Elle te progovorio o svom odnosu s djevojkom Serenay Sarıkayom

Baš pred kraj godine tursko izdanje časopisa Elle odlučilo je svojim čitateljicama pokloniti najljepši mogući dar, naslovnicu i intervju s glumcem Çağatayem Ulusoyem.

Dodali su i objašnjenje: Ovo znači ona rečenica "I stvori Bog muškarca". Na naslovnici uz njega pozira Julie Ordon, švicarska manekenka koja je imala čast pojaviti se u nekoliko kataloga Victoria's Secreta. No nema panike za Çağatayjeve obožavateljice – Julie je sretno udana žena.

A u intervjuu, koji je popraćen zavodljivim fotografijama pa je tako na jednoj 24-godišnji glumac zavaljen u krevet s tragovima crvenog ruža po sebi, Çağatay je pričao o svom djetinjstvu, poslu i novogodišnjim željama.

I istini na volju, nije puno toga otkrio. Najavio je samo da na ljeto 2015. priprema film zbog kojeg ide na satove glume na koje je još krenuo kada je snimao seriju "Djevojka imena Feriha" čije reprize sada možemo pratiti na Doma TV-u. Çağatay trenutačno snima seriju "Medcezir" u kojoj mu je partnerica Serenay Sarıkaya, koja mu je djevojka i u stvarnom životu. Na pitanje je li ljubomoran u vezi, glumac bez ustručavanja kaže:

– Ne znam kako bi to bilo da nisam ljubomoran kad je riječ o onima koje volim. Naravno da sam ljubomoran. Uvijek sam i bio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije