Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUNO Gagliasso

Supruga mu je oprostila nevjeru, ali sad ga drži na kratkoj uzici i ne želi djecu

BRUNO Gagliasso
Foto: Promo
1/4
11.10.2015.
u 15:00

Zvijezda serije "Dragocjeni biser" koju pratimo na HRT-u u glumu se zaljubio još dok ga je kao dječaka majka vodila na izložbe i u kazalište, a uživa i u arhitekturi i unutarnjem uređenju

Brazilskom ljepotanu Bruni Gagliassu, kojeg na HRT-u gledamo u sapunici "Dragocjeni biser" u ulozi milijunaša Franza Hausera, gotovo sve ide onako kako si je zacrtao dok je još kao dijete iskusio što za (njegov) život znače kazališne daske.

Gotovo sve, jer mu probleme u raju radi samo supruga Giovanna Ewbank, 29-godišnja ljepotica koja ganja karijeru glumice i modela pa je odlučila stopirati njegove planove da raskošni dom u Rio de Janeiru čim prije ispuni dječjim smijehom.

Planovi na čekanju

– Želio bih imati što više djece, barem četvero – izjavio je u razgovoru za brazilski GQ zgodni 33-godišnjak, no njegova je supruga brzo odgodila te planove.

– Još nije vrijeme za djecu. Ja se još uvijek tražim, a i Bruno je u punom glumačkom zamahu – izjavila je 29-godišnja glumica. Par je u braku šest godina, a iza njih je turbulentno razdoblje koje je prouzročila Brunina nevjera.

– Danas sam smiren, mnogo smireniji nego što sam bio prije nekoliko godina. Prekretnica mi se dogodila kada sam navršio 30 godina, povjerio se brazilskim medijima. Nakon ljubavne avanture s izvjesnom Carol Francischini koja je, da stvar bude zanimljivija, zatrudnjela, a nije se znalo tko je djetetov otac, supruga ga je bila izbacila iz doma pa su mjesecima živjeli razdvojeno.

– Da, zgriješio sam, ali ta mi je pogreška bila odlična životna lekcija. Trebalo mi je takvo nešto da me "opali", zato smo danas moja supruga i ja sretniji zajedno – tvrdi glumac. Ljubav je na kraju ipak spasila brak.

– Danas smo sto posto iskreni jedno prema drugome. Ne bojimo se razgovarati o svojim željama. Istina je tajna uspjeha svake veze – kažu Bruno i njegova supruga.

Da mu kojim slučajem priča s glumom nje uspjela, Bruno bi se bavio arhitekturom. Zato je s mnogo pažnje uredio obiteljski dom u Rio de Janeiru opremivši ga sitnicama koje su izradili lokalni majstori koje je kombinirao s dizajnerskim komadima, a ponosan je i na veliku kolekciju knjiga o umjetnosti. Ljubav prema umjetnosti zaživjela je u njemu kad mu je bilo sedam godina. Majka ga je vodila na izložbe i u kazalište u kojem je prepoznao svoju budućnost.

Konzervativno društvo

Sa 17 godina preselio se u São Paulo i počeo glumiti, u kazalištu, serijama za tinejdžere i slično, a onda je došla ponuda s televizije Globe pa se vratio u Rio i otad traje njegov put prema uspjehu. Osim u telenovelama, zapažene je uloge ostvario u nizu dramskih serija u kojima je glumio serijskog ubojicu, shizofrenika i druge rubne likove.

Poznat je i kao kritičar društva pa kaže.

– Život koji trenutačno živimo daleko je od ideala koji želim za svoju djecu. Ne želim da ona odrastaju u ovako konzervativnom društvu kakvo je u mojoj zemlji. Želim da mogu voljeti koga god požele i odrastaju u društvu u kojem ljudi razgovaraju, promišljaju, rješavaju probleme te se ne moraju svrstavati u kojekakve okvire.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije