Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKA VODITELJICA

Ellen Degeneres vozila pod utjecajem marihuane: Publika komentirala da joj treba ukinuti emisiju

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
24.04.2021.
u 22:20

Američka voditeljica Ellen Degeneres (63) priznala da je vozila pod utjecajem marihuane. Rekla da joj je bilo važno čim prije suprugu dovesti u bolnicu.

Američka voditeljica Ellen DeGeneres (63) je u gostovanju kod Jimmyja Kimmela (53) priznala da je vozila pod utjecajem marihuane. U Kimmelovoj epizodi o marihuani, DeGeneres je rekla da je u ožujku vozila svoju suprugu Portiju de Rossi (48) u bolnicu nakon što je popila tri pića od marihuane i uzela tablete za spavanje. Priznala je da je svjesna da to što je učinila vjerojatno nije sigurno i objasnila što se točno dogodilo. Rekla je da joj je ta pića preporučila voditeljica i glumica Chelsea Handler. Postoje dvije verzije pića imena Cann, koje je DeGeneres konzumirala. Jedno sadrži  dva miligrama THC-a i četiri CBD-a, a druga verzija pet miligrama THC-a. „Popila sam jednu i nisam ništa osjećala, pa sam popila tri. Zatim sam popila dvije tablete za spavanje od melatonina“, opisala je voditeljica.

Dodala je da je ona ležala u krevetu te je primijetila da njezina supruga nije u krevetu. Opisala je kako ju je čula da plače od bolova te je odvezla u bolnicu. Kimmel ju je zatim pitao zar je sama vozila. Poznata voditeljica mu je odgovorila potvrdno te objasnila da ju je cijelo vrijeme držao adrenalin i da ju je jednostavno morala čim prije dovesti u bolnicu. „Ne bih smjela ništa od ovoga reći“, zaključila je DeGeneres.

Korisnici društvene mreže Twitter osudili su njezino ponašanje. Jedan je komentirao: „Mogla je ubiti nekoga!“ Drugi komentari su: „Zar ona ne bi trebala biti uhićena?“ i „Zar ne bi trebali ukinuti njezinu emisiju?“ Korisnici ove društvene mreže su istaknuli da ako nije znala što učiniti da je trebala zvati taxi službu ili hitnu pomoć, jer tome i služe. Također, publika je istaknula i da je ovakav postupak neodgovoran te da je ovo jednako kao i vožnja pod utjecajem alkohola.

DeGeneres je dodala da je njezinoj supruzi bila hitno potrebna operacija slijepog crijeva te da je dan nakon puštena kući. Rekla je da se de Rossi sada osjeća puno bolje.

Inače, DeGeneres svoj dnevni talk show vodi od 2003. godine, a po njemu je i postala poznata. U emisiji se druži s mnogim poznatima, a emisija je posebno zapamćena po velikom broju igara. DeGeneres je u braku s glumicom de Rossi od 2008. godine, a mnogi ih nazivaju najmoćnijim lezbijskim parom.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

 

Komentara 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:46 24.04.2021.

"dovesti suprugu u bolnicu"? O, zemljo, otvori se!!!!

KA
Kardinal
07:13 25.04.2021.

Jebena,ružna,odvratna drogerašica.

FA
fajlpz
06:11 25.04.2021.

Pozdrav supruzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije