Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li je prepoznali?

Ecija Ojdanić objavila fotografiju iz 1991.: 'Nadam se da nećemo morati čekati 4 godine da prestane ovo s**nje'

Foto: Instagram
1/8
22.04.2021.
u 13:25

"Iako mi se sad, s odmakom, stisne u želucu kad pomislim na te ratne godine, tad nisam bila toliko svjesna u kakvim groznim okolnostima živimo. Dapače, sjećam se samo nekog ludog uzbuđenja", napisala je između ostalog glumica.

Glumica Ecija Ojdanić na društvenim se mrežama prisjetila srednjoškolskih dana uz fotografiju iz 1991. godine. Na njoj pozira s kolegama iz razreda, a uz nju je napisala i emotivan opis o ratu i vremenu koje je uslijedilo nakon bezbrižnih školskih dana. 

"Maturanti ratne generacije 'Natko Nodilo', nakon dobrotvorne predstave odigrane za izbjeglice u splitskim hotelima. Na kraju predstave, dolazi Nova godina, koju glumim ja, i donosi mir i blagostanje. Ovo je 91. godina. Nitko tada nije slutio da ćemo trebati čekati još 4 godine do prestanka rata", započela je Ecija svoju objavu. Na fotografiji pozira s profesoricom Jadrankom Huljev te kolegama Dunjom Dragojević, Marijom Kovačević i Mladenom Vrščajem. 

Foto: Instagram screenshot

"Iako mi se sad, s odmakom, stisne u želucu kad pomislim na te ratne godine, tad nisam bila toliko svjesna u kakvim groznim okolnostima živimo. Dapače, sjećam se samo nekog ludog uzbuđenja. Nadam se da i moja djeca nisu svjesna do kraja u kakvim groznim vremenima odrastaju. I da nećemo morati čekati 4 godine da prestane ovo s**nje od korone. A potrese da ne spominjem", dodala je glumica. Napomenula je i da je potres koji je u utorak ponovno snašao Zagreb prespavala. 

Inače, Ecija svojim objavama na društvenim mrežama često privlači pozornost, a nedavno je podigla prašinu i statusom u kojem sebe naziva 'dotepenkom'. "Pozdravlja vas dotepenka koja živi u centru Zagreba", poručila je Ecija koja je rodom iz Drniša, a veći dio djetinjstva i mladosti živjela je u Splitu, gdje se s obitelji doselila prije polaska u osnovnu školu.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Ključne riječi

Komentara 1

KU
Kuruza
15:15 22.04.2021.

Valja to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije