Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije presretan

Ella pokazala kako je ošišala supruga koji je u rizičnoj skupini i još uvijek se boji ići frizeru

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
12.05.2020.
u 08:44

Ella je objavila fotku na svom Instagramu, na kojoj Charles izgleda kao da baš nije siguran u njezinu stručnost, a ona je uz objavu napisala: ''Ošišah starog lisca.''

Blogerica Ella Dvornik na društvenim mrežama često dijeli situacije iz privatnog života, a ovaj put se pohvalila da je sama ošišala supruga Charlesa Pearcea.

Iako su frizerski saloni otvoreni, Charles, kako je Ella ranije napomenula, pripada rizičnoj skupini i još uvijek nije odlučio otići frizeru već je dopustio supruzi da ga ošiša. Ella je objavila fotku na svom Instagramu, na kojoj Charles izgleda kao da baš nije siguran u njezinu stručnost, a ona je uz objavu napisala: ''Ošišah starog lisca.''
Pratitelji su odmah pohrlili komentirati, a jedna pratiteljica poželjela je vidjeti stražnju stranu Charlesove glave.

"A gdje je slika stražnje strane?" upitala je. Dvornik je odmah spremno odgovorila: "Morate platiti pretplatu".

Foto: Daniel Pavlić

 Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači ove godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela par dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana nakon poroda.

"Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!", priznala je u veljači.

Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote. Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati. Zbog svega što se trenutačno događa u svijetu nakon izbijanja pandemije koronavirusa, a s obzirom na to da Charles zbog astme pripada rizičnoj kategoriji, sve četvero zatvorilo se u samoizolaciju u Zagrebu. Kako obitelj provodi vrijeme u ovoj izolaciji, Ella s pratiteljima detaljno dijeli na društvenim mrežama.

 

Komentara 6

AN
Ana11111
17:35 12.05.2020.

Charles ima 42 godine,ne pišite gluposti

Avatar Mann tga
Mann tga
12:13 12.05.2020.

Jako poucno

LU
lupa
10:57 12.05.2020.

Ponasaju se kao da ima 80g, a ne 50+

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije