Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBAN DATUM

Ella otkrila zbog čega Charles i ona nisu zajedno za Valentinovo

Foto: Instagram
1/4
14.02.2020.
u 10:48

"Na današnji dan prije 6 godina smo se uselili skupa. Na današnji dan prije 4 godine smo se zaručili ispod planine Fuji. Na današnji dan prije godinu dana smo se vjenčali u Las Vegasu", napisala je Ella

Ella Dvornik danas slavi prvu godišnjicu braka sa suprugom Charlesom Pearceom, a na Instagramu je otkrila kako Valentinovo za nju ima veliko značenje. 

"Na današnji dan prije 6 godina smo se uselili skupa. Na današnji dan prije 4 godine smo se zaručili ispod planine Fuji. Na današnji dan prije godinu dana smo se vjenčali u Las Vegasu. I na današnji dan slavimo prvu godišnjicu braka. Iako sam ja u rodilištu, a on s Balie doma, ima i nešto romantično u tome. Oboje čuvamo malene dok čuvamo jedan drugoga. Sretno Valentinovo svima želim", napisala je Ella. 

Blogerica je u 33. tjednu trudnoće primljena u bolnicu, a u svom zadnjem vlogu kazala je kako je u bolnici zbog lažnih trudova i nesnosnog svrbeža koji se pojavio još prošli tjedan. Ispričala je kako je opet u pitanju kolestaza i da je na žučnoj dijeti.

 

Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se prije godinu dana u Las Vegasu na tajnom vjenčanju. Njena majka Danijela pratila ih je preko interneta. Ella je priznala kako ju je Charles još prije šest godina htio odvesti u Las Vegas da je oženi, ali tada nije imala vizu.

"Sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak nego da ga obilježimo još sretnijim početkom? Tri godine trudili smo se organizirati vjenčanje, al budući da su nam obitelji na drugim krajevima Europe, bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao 'we did it our way'. I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! UPRAVO VJENČANI. P. S. Balie volimo te", napisala je tada Ella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback na naše solo vjenčanje u Vegasu 🥰

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Piksy
11:34 14.02.2020.

Koga briga..on izgleda grozno za svoje godine..ko deda neki

Avatar Ka_poel
Ka_poel
11:03 14.02.2020.

Za nekog tko je glumio alternativu i otkačenost, ponašanje joj je vrlo "čizi slizi". Fejk

DU
Deleted user
14:02 14.02.2020.

Dno dna! I kada pomislim da VL nemre još dublje pasti, dojde jedan ovakav "članak" i uvjeri me u suprotno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije