Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sada je sve super'

Ecija Ivušić otkrila da se cijepila AstraZenecom pa opisala kakve je nuspojave imala

Foto: Instagram
1/14
20.04.2021.
u 16:39

Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze, poručila je voditeljica.

Voditeljica Ecija Ivušić (34) na svom je Instagram profilu otkrila da se cijepila protiv koronavirusa, a kazala je i kako je primila AstraZenecu. 

"Samo da vam javim da sam se uspješno cijepila protiv covida. Dobro se osjećam, nekoliko dana sam imala temperaturu, ali, kao što vidite, sada je sve super i odlično izgledam", kazala je Ecija u videu. Našalila se i s filterom kojeg je stavila na sebe, a riječ je o vanzemaljcu.

Foto: FIBA/Screenshot

"Cijepila sam se regularnim putem, ne preko veze. Cijepila sam se AstraZenecom, nisam imala priliku birati cjepivo, niti sam to zahtijevala niti htjela. Nikakva prava sindikata ne bi trebala nadmašivati ljudska prava. Sami bi trebali jedino birati hoćemo li se cijepiti, a ne kojim cjepivom", zaključila je Ecija dodatno u iduća dva storyja-

Foto: FIBA/Screenshot

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 43

TH
thaly16
19:17 20.04.2021.

Imam 67 godina srčani sam bolesnik i dijabetičar ali nikako da dođem ma red za cijepljenje. Ona je sigurno rizična skupina za razliku od mene jer je sex sa kovidom jako opasan

TE
tek
20:14 20.04.2021.

Po kojem redu si ti dobila cjepivo? Kao i Stanković? Ugrožena skupina? Po čemu?

YU
YugoGVXnostalgiCharger
21:43 20.04.2021.

Ugrožena skupina zbog količine plastike. Samo da se ne istopi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije