Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati par

Ecija Ivušić objavila još neviđene fotografije s vjenčanja: 'Trpite nas još malo'

Foto: Instagram
1/16
19.10.2022.
u 22:00

Ecija je podijelila još nekoliko fotografija snimljenih pored mora na kojima su ona i njezin suprug, bubnjar Goran Belošević zagrljeni te ne skrivaju koliko uživaju.

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić na svom je Instagram profilu objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja nje i bubnjara grupe Pravila igre Gorana Beloševića, koje je održano početkom rujna na Korčuli. Goran i Ecija pozirali su zagrljeni pored mora, a na paru se vidjelo koliko uživa.

- Trpite nas još malo - napisala je Ecija u opisu, a brojni pratitelji odmah su im uputili komplimente."Predobro", "Super ste", "Divno", "Do kraja života", nizali su se komentari.

Podsjetimo, par se zaručio u studenom prošle godine u Italiji, nakon šest mjeseci veze, a vjenčali su se ove godine na otočiću Vrniku. Za svoj veliki dan Ecija je odabrala je vjenčanicu dizajnera Borisa Pavlina.

- Vjenčanica koja me pretvorila u princezu na, tako kažu, najbitniji dan u životu. Bit će i bitnijih, sigurna sam, ali najbitnije je da ću se ovoga zauvijek sjećati jednim dijelom i zbog bajke koju sam taj dan živjela u ovoj krasoti od haljine - napisala je Ecija uz nekoliko fotografija na kojima pozira u vjenčanici neposredno prije odlaska pred oltar.

Nakon vjenčanja otkrila je i da će svom suprugu oprostiti prvu bračnu laž.

- Gledam ove fotke i mislim si koliko smo mirni i spokojni… Ili možda prije UMORNI! Kad se samo sjetim koliko smo bili strgani i jadni kad smo ovo snimali dan poslije svadbe na Vrniku. Jedva ustaneš, nisi spavao 3 dana od adrenalina i uzbuđenja i onda ajmo opet sve ispočetka. Uskoči u vjenčanicu, šminkaj se, veži leptir mašnu, poziraj na kamenu u cipelama sa žuljevima… Nikome ne bih preporučila fotkanje dan poslije svadbe. Osim ako znate glumiti kao mi. Samo da znate, na zadnjoj fotki sam malo zaspala. Goran kaže da on nije. Eto ga. Prva bračna laž. Aj ovu ću mu oprostiti. - napisala je Ecija tada.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi pust smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije