Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za vikend

Ecija i Goran Belošević krstili su sina, a objavili su i fotke: Jedna poznata Hrvatica je Leova krsna kuma

Foto: instagram
1/16
27.05.2024.
u 15:52

Ecija, koju s malih ekrana publika poznaje pod prezimenom Ivušić, u 12. mjesecu prošle godine rodila je prvo dijete. Ona i njen suprug Goran krstili su malenog Lea

Voditeljica Ecija Belošević i njen suprug glazbenik Goran Belošević na Instagramu su podijelili fotografije s krštenja njihova sina Lea.  Maleni Leo došao je na svijet u prosincu 2023. godine. "Za ovu priliku obukao je svoje najbolje odijelo, nabacio svoj neodoljivi osmijeh i odlučio je da mu taj posebni dan bude i jedan od boljih dana koje je imao u svom malom životu. Morao je ipak opravdati svoje ponašanje pred najboljim kumovima na svijetu. A kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra, draga i odgovorna. Znači beskrajno. Tu su bili i mama i tata koji su ga pazili, voljeli i mazili, kao i dragi Bog, čije je dijete jučer postao. Tako kažu. Ali ja znam da je on Božje dijete još otkad se rodio kao i sva ostala dječica na svijetu. Ali dobro, običaje nećemo mijenjati. Leo, od jučer si dijete Božje. Neka te prati i blagoslovi svaki korak na tvom putu. A mama i tata su tu da daju ruku kad god treba i ne ispuštaju je", napisala je Ecija uz fotografije. Leova krsna kuma je poduzetnica Snježana Schillinger. 

 

Ecija, koju s malih ekrana publika poznaje pod prezimenom Ivušić, u 12. mjesecu prošle godine rodila je prvo dijete. Zadovoljna izgledom nakon poroda, odlučila se pohvaliti na društvenoj mreži Instagram.

Novopečena mama na fotografijama pozira u sportskom Nike kompletu braon boje. Na sebi nosi vrh koji otkriva njezin ravan trbuh i uzak struk, a na drugoj slici pridružio joj se i sinčić Leo. - Mama šta se čubiš? Daj se malo nasmij ko ja - prigodno je napisala Ecija u opisu objave. Naime, ona je za fotografiju odlučila pozirati uz popularni 'duck face', dok je mali Leo razvukao osmijeh od uha do uha. U komentarima su se javili oduševljeni poznanici i pratitelji.
- "Ja primjećujem savršenu liniju", "Ecijaaaaa, pa kako to izgledaš. Bravo mama", "Mamica totalno šlang, Leo presladak ko bonbon", "Najzgodnija mama", "Kakva linija" -, samo su neki od komplimenata na račun izgleda voditeljice, a ubrzo se javio oduševljeni otac i Ecijin muž Goran Belošević. - Leić smejškić i mamić čubić - napisao je uz emotikone smijanja i poljupca. 

VEZANI ČLANCI:

Eciju na društvenim mrežama prati gotovo 80 tisuća ljudi. U opisu profila navela je svoje dosadašnje kvalifikacije. Publika ju je upoznala kao voditeljicu u to vrijeme popularnog karaoke showa 'Hrvatska traži zvijezdu", a kasnije se okušala i u ulozi radijske voditeljice i producentice. Posljednjih nekoliko mjeseci njezine društvene mreže obiluju fotografijama s djetetom i ponosnim ocem.
Podsjetimo, bivša radijska voditeljica i PR stručnjakinja u prosincu prošle godine rodila je svoje prvo dijete koje je dobila s glazbenikom Goranom Beloševićem. Ecija i Goran postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Leo, a ove je vijesti par podijelio na društvenim mrežama. Ecija i Goran pozirali su u rodilištu s tek rođenim sinom te fotografije maženje podijelili na Instagramu.

VIDEO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

- Pozdrav svijete. Stigao je Leo Belošević. Mi smo zaljubljeni potpuno. Hvala nebesima, zauvijek zahvalni - napisali su pored fotografija. Belošević je u objavi zahvale na Instagramu otkrila kako porod nije bio jednostavan: - Imala sam jako težak i nepredvidiv porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage. On je hvala bogu savršeno, kao što vidite, tako da sve to više nije ni bitno i ovo je nešto najljepše na svijetu.

VIDEO Maja Šuput nastupala na Radićevim danima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije