Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji se opraštaju

Tko je pjevač (29) koji je ubijen u Skoplju? Zaručio se prije mjesec dana, a ovo je njegova zadnja objava

Foto: Instagram
1/3
27.05.2024.
u 12:20

Amar Ismani bio je popularni pjevač u Makedoniji, a brojni obožavatelji ostavljaju mu posljednje pozdrave na društvenim mrežama

Poznati makedonski pjevač, 29-godišnji Amar Ismani ubijen je sinoć u Skoplju, a obožavatelji iz regije šokirani su ovom viješću. Velik broj njih počeo se opraštati od pjevača na društvenim mrežama. Prema pisanju domaćih medija, Ismani je stradao u masovnom obračunu u kojem su ozlijeđene dvije osobe. Naime, pjevač je ubijen u obračunu, dok su dvije osobe ozlijeđene nakon masovne tučnjave u Plastičarskoj ulici u Skoplju.

Za one koji nisu upoznati s njegovim likom i djelom, u nastavku donosimo tko je bio Amar Ismani bio. Pjevač je bio iznimno popularan u Makedoniji, a na Instagramu su ga pratile gotovo 303 tisuće ljudi. Neke od njegovih poznatijih pjesama bile su "Bad Bitch" s Bennyjem Beejem, "Sjom mo", "C‘est la vie", "Shawty", "Ferrari"... Posljednju fotografiju objavio je samo nekoliko sati prije smrti. Na njoj se, po svemu sudeći, na proslavi zabavljao s partnericom Albinom. Na društvenim mrežama često je dijelio i fotografije s putovanja. Također, u albumu fotografija koje je objavio 25. travnja pokazao je da je tada zapravo i zaprosio svoju djevojku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Ismani (@amar_ismani1)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Prijateljica Kate Middleton raskrinkala par: 'Prolaze pakao, slomljena sam, nadam se da...'

1/24

 

Neslužbeno, policiji je prvi put u 23:40 prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima ozlijeđenih. U 23.45 sati prijavljeno je da je osoba T. A. s ozljedama prouzročenim vatrenim oružjem prebačena u Opću bolnicu Naum Ohridski. Potom je u 23:51 iz hitne pomoći priopćeno da su im dovezene još dvije ranjene osobe. Riječ je o O. B. i A. I. iz Skoplja. U 00:45 sati iz hitne pomoći priopćeno je da je A. I., točnije Amar Ismani, nažalost podlegao ozljedama, piše Telegraf.rs.

 

VIDEO: Sea Star zaplesao "Rim Tim Tagi Dim" uz Baby Lasagnu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:50 27.05.2024.

Obožavatelj iz regije? Iz Bulgarije ? S Kosova? Otkud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije