Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Dvije natjecateljice odmah digle živac gledateljima: 'U ovom ludilu još nam samo njih dvije fale'

Foto: RTL, Facebook
1/8
16.11.2021.
u 09:25

Marina, Đurđica, Manda i Dragica stigle su na ranč kod nasmijane domaćice Lidije koja je gošće dočekala u narodnoj nošnji i s domaćim aperitivom, a djevojke su odmah kliknule na prvu. No gledatelji ponašanjem nekih kandidatkinja nisu zadovoljni.

U ovotjednom izdanju emisije 'Večera za 5 na selu' u ulozi domaćica našle su se Lidija, Marina, Đurđica, Manda i Dragica. Lidija Mišir otvorila je natjecateljski tjedan i za svoju večeru dobila visoke ocjene, a ženska ekipa dobro se zabavila i bez muškog društva.

Marina, Đurđica, Manda i Dragica stigle su na ranč kod nasmijane domaćice Lidije koja je gošće dočekala u narodnoj nošnji i s domaćim aperitivom, a djevojke su odmah kliknule na prvu. „Prvi dojam je da su mi cure ekstra! Sve su vesele i zgodne!“ kazala je Dragica kojoj je i prvi dojam na domaćicu bio „super kul“. Za predjelo domaćica je ponudila slanu tortu koja je izgledom podsjećala na desert. „Kad sam vidjela predjelo pomislila sam da je to desert, izgledalo je kao ledeni vjetar“, komentirala je Dragica, a Đurđica je istaknula: „Okus je bio fin, predjelo je bilo hladno i osvježavajuće.“

Za glavno jelo Lidija je pripremila teletinu i puretinu pod pekom s povrćem, što se Marini izuzetno svidjelo: „Okus je bio savršen, taman slano, mekano i meni je bilo odlično“ dok Manda nije bila oduševljena pekom: „Puretina mi se nije svidjela ispod peke, iako sam je sad prvi put tako probala, jer mi je taj okus nekako neodređeni, nema okus po puretini.“ Nakon toga Lidija je gošćama servirala svoj desert – domaće lisnato tijesto s kremom od čokolade i vanilije: „Fantastičan, topio se poput sladoleda!“ kazala je Đurđica, a Manda je pohvalila: „Desert je bio fenomenalnog okusa i sviđa mi se da je sama pravila kore.“ Iako je večera u početku bila pomalo pod tremom, djevojke su se kasnije opustile pa su prešle razne teme, a onda su se za kraj opustile uz narodnu pjesmu i ples. Lidija je tako za uspješnu večeru dobila čak dvije desetke – jednu od Đurđice i jednu od Marine: „Večera odlična, a gospođa Lidija još bolja!“ Lidija je za svoju večeru osvojila 35 bodova.  No, komentari gledatelja već su se počeli nizati i to zbog komentara dviju natjecateljica. 

Foto: RTL/Screenshot

"S obzirom da je Lidija bila prva, večera je bila sasvim ok! Tu se već naziru kritičarke koje traže 'dlaku u jajetu' kako bi srozale ocjenu, razlozi su banalni, ali da vidimo i njih kakve će biti njihove večere. Mlade su i još najbolje, zašto komplicirati kad se može pojednostaviti? Lidija, djelujete srdačno i simpatično, trema nebitna, sasvim prirodno", napisala je jedna gledateljica dok je druga dodala: "Doček super, večera super kad ono 7 i 8. Vidjet ćemo njihove večere."

"Gospođa Dragica i gospođa Manda... U startu sam osjetila da će njih dvije njurgati, Svatko ima pravo dati svoje ocjene, ali kad mi kažeš 'ostavljam prostora za druge' tra la la i daš 7... Gospođo Manda... Ne muljaj", poručila je još jedna gledateljica. "U ovom ludilu još nam trebaju njih dvije negativke. Dubrovčani i Ličani, vratite se", zaključila je jedna nezadovoljna gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Komentara 1

KA
Kana
20:45 16.11.2021.

Svaka od njih...sramit će se ...kad budu čitale komentare....jadno je to...prodat karakter ... i poštenje....za pišljivih 4 000 kn....a onu 1000 ionako svaka dobije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije