Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas je zdrava

Naša pjevačica prisjetila se vremena kad se borila s opakom bolešću: 'Na ovoj slici nisam vidjela na lijevo oko'

Foto: instagram
1/11
16.11.2021.
u 08:00

Pjevačici Niki Antolos dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza prije nekoliko godina, a zbog bolesti je oslijepila na jedno oko te nije mogla hodati neko vrijeme. Danas, na sreću, nema ni traga bolesti.

Pjevačici Niki Antolos prije nekoliko godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki posjet bolnici i pratitelje bez problema obavještavala o naprecima bolesti zbog koje je oslijepila na jedno oko, a jedno vrijeme nije mogla ni hodati.

Novom objavom na Instagramu prisjetila se tog vremena i podijelila fotografiju koju je uslikala kada nije vidjela na lijevo oko, što je otkrila u opisu. Podijelila je svoju staru objavu iz 2018. godine. 

- Jer moj Bog je velik! I sve mogu u Onome koji me jača. Sve? Sve! I vise od svega sto se zamisliti može!  Kao Hrvatska-Rusija, napadač da autogol, tako je i ovaj dolje kod mene izgubio..glasno.. Pa kad vam kažu da je nemoguće, vi gledajte u Isusa i slavite pobjedu koju je On već dobio, tako se glasovi laži ugase - započela je Nika i potom otkrila: 

- Na ovoj slici nisam vidjela na lijevo oko, nisam to tada htjela pisati,jer se ljudi prestraše a to nikome ne donosi dobro. Sada? Sada prijatelju vidim i na tuđe lijevo.. - kazala je.

Inače, svoje svjedočanstvo ispričala je nedavno na televiziji Laudato u emisiji 'Izdvojeno'. 

- Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovjetiti s onom Nikom od prije dvije godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene - otkrila je pjevačica, nekadašnja članica grupe Feminem. 

Antolos se prisjetila trenutka kada joj je dijagnosticirana bolest.  - U sekundi mi je kroz glavu prošlo milijun pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživjela olakšanje i mir koji me je pratio tijekom cijele terapije. Ako sam pristala ići uz Boga noseći taj križ, znala sam da se nemam čega bojati - naglasila je. 

Najteže joj je, kaže, bilo kada nije mogla hodati i ni za što nije imala snage. Nakon toga je i oslijepila na jedno oko, a bolovi su bili nesnosni zbog čega je postala ovisna o drugima. 

- U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno vidjela koliko mi je vjera mala - priznala je. 

VIDEO>>Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
17:54 17.11.2021.

Hvala Bogu za Nikino ozdravljenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije