Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga ljube Kauboji

Duvnjaka očarala djevojka iz škole, a zanosna Meksikanka zbog Ašanina stigla u Zagreb

Foto: Instagram, Facebook
1/6
19.01.2020.
u 17:06

Za razliku od naših popularnih WAG-sica, žene rukometaša ne vole se previše eksponirati. Zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža, no naši kauboji ne mogu odoljeti da se s vremena na vrijeme ne pohvale koliko su ponosni na svoje ljepotice

Ovih dana žene nogometaša pale su u drugi plan. S trona su ih svrgnule lijepe djevojke i supruge naših Kauboja koji večeras kreću u pohod na Europsko rukometno prvenstvo. Nekima od njih podršku s tribina u Austriji pružat će i njihove bolje polovice, samozatajne ljepotice iz sjene.

Za razliku od naših popularnih WAG-sica, žene rukometaša ne vole se previše eksponirati. Zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža, no naši kauboji ne mogu odoljeti da se s vremena na vrijeme ne pohvale koliko su ponosni na svoje ljepotice. Jedan od njih je i Domagoj Duvnjak koji je svoju djevojku Luciju Žulj upoznao tijekom srednjoškolskih dana u rodnom Đakovu. Atraktivna brineta zaraznog osmijeha, koja se inače može pohvaliti i diplomom socijalne radnice, Domagoja prati na gotovo svakoj utakmici. Zbog ljubavi je napustila Lijepu Našu i novi život započela u Njemačkoj gdje Domagoj trenutno igra za klub HSV.

Njihova ljubav jedna je od najdugovječnijih ljubavi na domaćoj rukometnoj sceni, a u listopadu prošle godine kapetan rukometne reprezentacije u Zagrebu je izmijenio bračne zavjete s predivnom Lucijom. - Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju... Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću - izjavio je svojedobno Duvnjak za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

U  bračnu luku s godinu dana starijom komunikologinjom Anom 2016. godine uplovio je 29-godišnji Luka Stepančić. Par se prvo odlučio za civilno vjenčanje, a potom i za crkveno koje su spojili s krštenjem sinčića Jakova. S prijateljima i obitelji slavili su na golf-terenima nadomak Zagrebu, a uzvanike je zabavljala Maja Šuput.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

Luka Cindrić ljubavnu sreću pronašao je uz tajanstvenu djevojku Laru Stipetić. O Lari se zna tek da dolazi iz Ogulina baš kao i Luka, a neko vrijeme i sama se bavila rukometom. Nije nastupila na velikom prvenstvu kao i njezin odabranik, no da joj je lopta u ruci dobro stajala, potvrđuje i nagrada za najbolju sportašicu grada Ogulina koju je dobila 2011. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on

U sretnom braku je i Željko Musa koji sa suprugom Sanjom ima dvije djevojčica, 10-godišnju Saru i 8-godišnju Luciju, dugogodišnjim bračnim stažem može se pohvaliti i Zlatko Horvat. Više od 12 godina Horvat je u braku sa suprugom Majom s kojom ima petogodišnjeg sina Andreja i dvije godine mlađeg Pavla.

 - Svaki put kada dođeš kući i vidiš njihovo veselje, to je predivno. Veliki mi je užitak gledati kako se Andrej igra. Nastojim što više vremena provoditi s njim, a najteže je kada nisam kod kuće - kazao je Horvat koji ne bi imao ništa protiv ni da sinovi nastave njegovim stopama.

Bračnim vodama uskoro bi mogao zaploviti i 22-godišnji David Mandić koji se na društvenim mrežama hvali svojom djevojkom Anom Soldo. O njihovoj ljubavi se ne zna puno jer svoju privatnost ovaj mladi par, barem za sada, dobro čuva od očiju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAVID MANDIĆ A👫❣ (@david.mandic_7) on

Vratar Matej Ašanin u braku je s egzotičnom ljepoticom, lijepom Meksikankom Belen Aguirre. Bivša rukometašica osvojila je srce 26-godišnjeg Ašanina na prvu, a njihova ljubav planula je u Lisabonu gdje je na svijet stigao i njihov sinčić Liam. Zanosna Belen svojedobno je nastupala i za žensku rukometnu reprezentaciju Meksika, a nakon što se povukla iz rukometa posvetila se manekenstvu. Omiljena je i na društvenim mrežama na kojima ju prati više od 17 tisuća ljudi, a posebno su oduševljeni Zagrepčani koji ovu ljepoticu posljednjih godinu dana mogu vidjeti i na ulicama glavnog grada u koji je došla živjeti sa sinčićem nakon što se Ašanin vratio u redove kluba PPD Zagreb.

Srce 22-godišnjeg Marina Šipića zarobila je atraktivna Andrea Šarčević. Par je u sretnoj vezi već godinama, a njihovu ljubav nije poljuljala ni udaljenost. Svaki slobodan trenutak Marin i Andrea nastoje provesti zajedno, a najsretniji su kad uspiju pobjeći na neko egzotično putovanje, poput onog u Indoneziji s kojeg su se vratili uoči početka priprema za Europsko prvenstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marli
23:13 19.01.2020.

Jedva čekam da izgube samo zato da se maknu ovakve šund teme.. Koga briga što rade privatno osim što šutaju tu loptu

AV
avim
10:05 20.01.2020.

Još jedna ,,uvozna,,a dovest će ih ona još

KA
kažemja
09:59 20.01.2020.

Pa dobro tko piše ove članke? Naši večeras kreću u pohod na EP?? A traje već 10 dana! Duvnjak ne igra za HSV nego za Kiel!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije