Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit haljina

Duchess predstavlja mini kolekciju za proljeće: Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje naših kupaca

Foto: Marina Tunjić
1/12
29.03.2023.
u 22:00

U sam fokus stavili smo naše viđenje haljine na preklop. Može se vidjeti u nekoliko različitih izdanja, istaknuli su iz modnog brenda Duchess iza kojeg stoje Snježana Schillinger i dizajner Antun Tin Brišar.

Iz modnog brenda Duchess najavljuju kako su se ove sezone odlučili za malu promjenu pri izlaganju kolekcija. Osim standardnih kolekcija proljeće/ljeto i jesen/zima, ove godine po prvi puta izbacili su i mini kolekciju za proljeće. - U sam fokus stavili smo naše viđenje haljine na preklop. Može se vidjeti u nekoliko različitih izdanja. Poigrali smo se dužinom, bojom, teksturom materijala i raznim detaljima poput same dužine haljina, dužine rukava, ovratnikom i mnogim drugim detaljima.- istaknuli su iz modnog brenda Duchess iza kojeg stoje Snježana Schillinger i dizajner Antun Tin Brišar.

-  Jako nam je bilo bitno da haljine predstavimo u jednom ugodnom, luksuznom a opet klasičnijem ambijentu jer je baš takvo naše viđenje modela haljine na preklop. Odlična je za svaku priliku svaka klijentica može pronaći model koji joj pristaje i može ga kombinirati u raznim prigodama od dnevne varijante pa do večernjeg izlaska. Ponosni smo na naše modele haljine na preklop jer su jako traženi modeli i nadamo se da ćemo ovom kolekcijom opravdati povjerenje naših kupaca - poručuju. 

U studenom je u hotelu Westin održana spektakularna modna revija Duchess Holliday collection 2022/23 koja je privukla brojne poznate i brojne poznate dame kasnije su nosile haljine iz ove kolekcije.  - Sretni smo i ponosni da je naš trud prepoznat od strane talijanske ambasade kao i činjenica da od početka rada branda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina čije materijale kupujemo tekstilnih središta Firence i pokrajine Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonama, tvornicama. Iz teama Duchess uvijek ističu da su im njihove ambasadorice velika potpora, posebice bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ih je među prvima promovirala, odjenuvši sada već legendarnu tamnoplavu haljinu na preklop sa zlatnom trakom, u službenom posjetu SAD-u zasjenivši i samu Melaniju Trump. Nevjerojatno je ali do danas se upravo ta haljina prodaje kao i druge njene varijante. Vjerujemo da će naši kupci uživati u našim novim kreacijama kao i da će upravo gđa Kolinda izabrati ponovno nešto za sebe - istaknuli su tada Snježana Schillinger i Antun Tin Brišar. 

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije