Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponižavajuće!

Donald Trump se srami svoje kćeri, a razlog je bezdušan

Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
1/7
01.09.2019.
u 16:12

Donald Trump izložen je novoj kontroverzi nakon što je njegova osobna asistentica pomalo pripita razgovarala s novinarima na neslužbenoj večeri.

Američki predsjednik Donald Trump, prema riječima njegove osobne asistentice Madeleine Westerhout, stidi se svoje kćeri Tiffany zbog prekomjerne težine i zato ne voli ići pred kamere s njom.

Naime, Madeleine koja je uz Donalda od njegovog prvog dana u bijeloj kući, iznijela je ovaj komentar na neslužbenoj večeri koju su ona i glasnogovornik Bijele kuće Hogan Gidley održali ranije ovog mjeseca s novinarima koji su pratili Trumpov odmor u njegovom golf klubu u Bedminsteru. Sve se to dogodilo nakon koje čašice previše te se neočekivano otvorila novinarima, tvrde dva izvora upoznata sa situacijom, pišu američki mediji.

Osim što je pričala o njegovoj obitelji, pohvalila se kako ona ima bolji odnos s njim nego njegove kćeri te se našalila kako Trump ne može istaknuti Tiffany iz gomile.

Zbog komentara na toj večeri, Westerhout je dobila otkaz.

Zaposlenici Bijele kuće već nekoliko godina imaju praksu odlaziti na neslužbene večere ili pića s novinarima kada je predsjednik na putu, ali ovog puta novinari su to zloupotrijebili. U petak je Trump potvrdio da je njegova osobna asistentica napustila radno mjesto u Bijeloj kući dodajući da su njezini komentari "pomalo štetni". Zaželio joj je sve najbolje i rekao kako je u svojoj službi Madeleine radila dobar posao.

Dodao je kako će po dolasku u Camp David nazvati Tiffany i negirao kako je ikada osobno ponižavao kćer.

Predsjednik Trump ima petero djece; 35-godišnjek Erica, 13-godišnjeg Barrona, 25-godišnju Tiffany, 41-godišnjeg Donalda Jr. i 37-godišnju Ivanku.

 

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Reconquista
Reconquista
17:05 01.09.2019.

Fake News.

Avatar Mi sami
Mi sami
19:09 01.09.2019.

VL ruši Trumpa hahahA

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
19:17 01.09.2019.

koja jad i bjeda od novinarstva. trump vas rastura na svakom koraku, drzavu je podigao na noge ekonomski a pogotovo psiholoski ,........ sta vi radite te pogledajte naslov koji ste stavili da zavedete ljude.svodite sve na napade njega kao osobe a uz to bez da je on ista rekao vec neka piana tajnica na nekoj pijanki sa nekim novinarima.sve neki a nigdje cinjenice, razloga,....mozda mu je kcer povucen tip i nece da se kiti tudim perjem ssta je pohvale vrijedno a ne da se njega napada te nju omalovazava. sramite se tko god da ovakve gadosti pise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije