Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u Grčkoj

Djevojka bivšeg Dinamovog nogometaša ponovno je zaludila obožavatelje golišavom fotografijom

Foto: instagram
1/6
01.09.2021.
u 21:40

Atraktivna Sinjanka već se i ranije osvrnula na komentare da ima silikone u stražnjici te je kazala kako je njezina bujna pozadina isključivo rezultat mukotrpnog rada u teretani s osobnim trenerom.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (24), djevojka bivšeg Dinamova nogometaša Lirima Kastratija (22) ponovno je privukla pažnju na društvenim mreža svojom bujnom pozadinom.

Anđela koju na Instagramu prati gotovo 100 tisuća obožavatelja redovito objavljuje golišave fotografije, a ovoga puta počastila ih prizorom s odmora u Grčkoj. Sinjanka je pozirala u crno- bijelom bikiniju, a u prvom planu ponovno je bila njezina bujna pozadina.

Pozirala je u bazenu, okrenuta leđima, a fotografija je skupila brojne lajkove i komplimente.

“Dobar pogled”, “Ostavljaš bez daha”, “Kakvo tijelo”, “To se zove panorama”, “Kakva moćna fotka”, samo su neki od komentara ispod objave, a upravo su njezine obline česta tema rasprave na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Atraktivna Sinjanka već se i ranije osvrnula na komentare da ima silikone u stražnjici te je kazala kako je njezina bujna pozadina isključivo rezultat mukotrpnog rada u teretani s osobnim trenerom. Anđela je inače model za kupaće kostime i donje rublje, a 2016.godine bila je finalistica na izboru na Najseksi Hrvaticu.

Podsjetimo, za vezu Anđele i Kastratija doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Komentara 13

Avatar crazy_bat
crazy_bat
23:49 01.09.2021.

100 tisuća obožavatelja??? Bolje reći 100 tisuća drkadžija!

ČS
Čuvaj se senjske ruke
06:43 02.09.2021.

Nebitna. Totalno.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
05:53 02.09.2021.

idem bluvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije