Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štede

Dinamov nogometaš snimljen u Zagrebu sa suprugom, pažnju privukla torbica od 126.000 kn

Zagreb: Izet Hajrović u društvu supruge Lejle prošetao Cvjetnim trgom
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
1/7
16.05.2021.
u 12:49

Modno usklađeni supružnici u ležernom su izdanju plijenili pozornost prolaznika, a jedan je detalj ljubiteljicama mode posebno upao u oko.

Dinamov nogometaš Izet Hajrović sunčanu subotu odlučio je iskoristiti za šetnju centrom Zagreba u društvu supruge Leyle Hajrović. Modno usklađeni supružnici u ležernom su izdanju plijenili pozornost prolaznika, a jedan je detalj ljubiteljicama mode posebno upao u oko. Riječ je o zelenoj torbici  Hermès Vert Criquet Sellier Kelly sa zlatnim detaljima iz 2020. godine. Njezina cijena prema podacima dostupnim na nekim internet trgovinama stoji 20,500 američkih dolara ili nešto više od 126 tisuća kuna. 

Foto: www.sothebys.com

Inače, Hajrovići su oduvijek poznati po svom istančanom modnom stilu. Oboje su veliki ljubitelji luksuznih brendova, a nedavno se gospođa Hajrović pratiteljima pohvalila da posjeduje skupocjenu Birkinicu, model Birkin 25 Vert Amande, torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura.  Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinom istančanom ukusu.

15.05.2021., Zagreb - Nogometas Izet Hajrovic u drustvu supruge Lejle prosetao Cvjetnim trgom. Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
"To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom", napisala je ponosno uz sliku torbice, a fanovi su komentirali s oduševljenjem. Inače, Leyla u svom ormaru ima već nekoliko modela hvaljene torbice te ne krije da puno troši na skupe krpice koje uživa nositi. Mnogi ljubitelji mode smatraju da se isplati ulagati u takve modne dodatke, jer uvijek drže cijenu, a neke čak i s godinama postaju ekskluzivni komadi za koje su kolekcionari spremni izdvojiti i više tisuća kuna - naravno ovisno o stanju očuvanosti. 
Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Nikom Turković 

Komentara 3

Avatar Malazan
Malazan
13:30 16.05.2021.

Seljačija

RO
RogaBabaroga
17:37 17.05.2021.

ni to joj ne pomogne! fuj! malograđanska kokoš! j,te pa to je jedan dobar auto! moraš biti trknut u glavu da tolke pare daš za torbu koja je još bez veze! seljanka

BA
Barun
01:17 17.05.2021.

Da je siromašnoj djeci pomogla sa sto tisuća kuna skinuo bi kapu do poda, ista priča kao Don Ante sa registracijom prijatelji mi platili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije