Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu oporavka

Demi Moore napustila kliniku za odvikavanje od ovisnosti u Utahu

demi moore
pixsell
02.03.2012.
u 09:36

Glumica je u klinici boravila nepuna dva mjeseca. Trenutačno je na odmoru i ne namjerava se tako brzo vratiti u Los Angeles.

Nakon mjesec dana boravka na klinici u Utahu gdje se liječila od ovisnosti o tabletama i anoreksije, glumica Demi Moore završila je s tretmanom i trenutačno se odmara. Njezini problemi s ovisnošću pustili su korijenje zbog čega se njezini brojni prijatelji pitaju kako se u tako kratko vrijeme mogla izliječiti.

Demi je u vrlo osjetljivom stanju, postala je svjesna svojih pogrešaka, na putu je izlječenja. Želi u miru početi nov život, komunicira s vrlo malo ljudi – šapnuo je izvor američkim medijima.  

Glumica se ne namjerava tako brzo vratiti u Los Angeles, tek kad se osjeti dovoljno snažna da se može nositi s znatiželjom okoline i medija.

 

Komentara 1

TI
tintilinic100
12:47 02.03.2012.

jadnica :)) stvarno nema sreće u životu :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije