Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka, Centar Zamet

Damir Kedžo priprema veliki koncert za Dan žena

Damir Kedžo
Foto: Viviana Lokmer Šulina
1/2
02.03.2016.
u 12:59

Dan žena poseban je dan svih pripadnica ljepšeg spola, a ove godine u Rijeci će se obilježiti velikim koncertom Damira Kedže u Centru Zamet s početkom u 20:00h.

Ovim koncertom nastavlja se tradicija koncerata povodom Dana žena u Rijeci.

Besplatne ulaznice dijeliti će se u nedjelju 06. i ponedjeljak 07.03. na riječkom Korzu 11:00h, stoga ne propustite priliku na vrijeme doći po svoju ulaznicu i time biti dio čarobne večeri koja se ne propušta.

Ovo je najveći koncert u mojoj karijeri. Iznimno me veseli što ću na sam Dan žena, pjevati pripadnicama ljepšeg spola. Vjerujem da je pred nama posebna večer u kojoj ćemo svi uživati, zajedno sa mojim glazbenim gostima.’, rekao je Damir Kedžo uoči koncerta

Posljednjih nekoliko mjeseci za Damira Kedžu su i više nego uspješni, a ovaj koncert će biti samo nastavak odličnih događanja.
Osim što vlada radijskim eterom sa svojim posljednjim singlovima ‘Korijen u pijesku’, ‘Tebi sve sam oprostio’, ‘Kada ljubav stisne zube’, iza njega je nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu na kojem je sve prisutne ostavio bez daha izvevši pjesmu ‘Korijen u pijesku’.

Ipak, jedan jako veliki događaj obilježio je karijeru Damira Kedže. U ruskom Sochiju, početkom listopada prošle godine, uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača ‘New Wave Stars 2015.’

Ovom veličanstvenom pobjedom, Kedžo je otvorio vrata na veliko rusko tržište, te istaknuo kako je ovo jedna od najljepših stvari koja mu se dogodila u životu.

Boravivši u Rusiji, Damir je stekao nova poznanstva, prijatelje, kolege, među kojima svakako izdvaja grupu Guru Groove Fundation.

Upravo će Guru Groove Fundation nastupiti kao gosti na koncertu Damira Kedže. Spomenuta grupa jedna je od najzanimljivijih elektrofunk i najpoznatijih grupa u Rusiji, koji su česti gosti na njihovim najvećim festivalima. Iza sebe imaju dva albuma, posljednji su objavili 2014. godine. Za proljeće ove godine pripremaju novo dugoočekivano izdanje.

Osim spomenutih gostiju iz Rusije, uz njih će se na koncertu pojaviti prekrasna Tina Vukov, ali i iznimno talentiran makedonski pjevač David Temelkov, koji svojom pojavom na glazbenom nebu, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Ne propustite jedinstveni koncert Damira Kedže i gostiju, 08.03. za Dan žena, Centar Zamet, Rijeka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije