Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IMIDŽ

Crvenokosa Victoria Beckham pozirala je u oskudnoj odjeći

victoria beckham (1)
Harper\'s Bazaar
07.04.2012.
u 12:31

Supruga Davida Beckhama pozirala je za kinesko izdanje časopisa Harper\\\\\\\'s Bazaar. Mnogi su komentirali da na fotografijama izgleda kao lik iz videoigara

Otkako je postala modna dizajnerica, obožavatelji Victorije Beckham (37) bili su u mogućnosti vidjeti je u najrazličitijim odjevnim kombinacijama i stilovima. No, posljednja promjena na koju se supruga nogometaša Davida Beckhama (36) odlučila najhrabrija je do sad. Dramatični novi izgled predstavila je crvenom bojom kose i odjećom koja više otkriva nego sakriva. Pozirala je za kinesko izdanje časopisa Harper\\\'s Bazaar. Mnogi su komentirali da Victorija na fotografijama izgleda kao lik iz videoigara.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:36 08.04.2012.

To je samo photoshop ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije