Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajne prošlosti

Colin Firth zbog karijere ostavio sina i ljubav svog života

colin firth
pixsell
22.01.2011.
u 16:24

Ovogodišnji kandidat za Oscara u mladosti je bio ludo zaljubljen u kanadsku glumicu Meg Tilly s kojom je živio u prikolici u dubokoj šumi pokraj Vancouvra. LJubav su pobijedile ambicije mladog glumca.

O britanskom glumcu Colinu Firthu, koji je ovogodišnji najozbiljniji kandidat za Oscara, uvijek se pisalo u superlativima – odličan glumac, suprug i otac. Naime, Firth je već 15 godina u sretnom i vrlo skladnom braku s Talijankom Livijom Giuggioli s kojom ima dvoje djece, no nedavno je na svjetlo dana isplivala vrlo zanimljiva priča o njegovoj prvoj velikoj ljubavi, kanadskoj glumici Meg Tilli s kojom ima 21-godišnjega izvanbračnog sina Willa, piše Daily Mail.

Colin je Meg upoznao prije 22 godine i živio je s njom u prikolici u dubokoj šumi pokraj Vancouvera. Jedno vrijeme bio je stolar da bi prehranio obitelj, no u cijeloj priči snažnu ljubav pobijedila je Colinova ambicija da postane uspješan glumac. Zbog karijere koju je htio izgraditi u rodnoj Britaniji, Colin je napustio Meg i sina, s obećanjem da će se vratiti. Obećanje nije ispunio, zbog čega, kažu njegovi najbolji prijatelji, sebi nikad neće oprostiti. Unatoč svemu sa sinom Willom uspio je izgraditi dobar odnos.

Izvorni tekst možete pročitati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije