Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li ići tatinim stopama?

Član žirija Masterchefa Stjepan Vukadin otkrio je koje su prve riječi bile koje je izgovorio njegov sin

Foto: Nova TV
1/11
25.11.2022.
u 23:00

Svoje slobodno vrijeme posvećuje obitelji supruzi Katarini i sinu Gabrijelu koji već sada pokazuje interes za kulinarstvo.

U šestoj sezoni showa "Masterchef" u žiriju opet gledamo chefa Stjepana Vukadina koji iza sebe već ima bogatu karijeru i svoje znanje sada rado dijeli s natjecateljima. Svoje slobodno vrijeme posvećuje obitelji supruzi Katarini i sinu Gabrijelu koji već sada pokazuje interes za kulinarstvo.

- Mali mi ima dvi godine, a i on već obožava kuhinju, pa doma i s Gabrijelom kuham. Prva riječ mu je bila teća, druga tava, a treća gril. A ne mama i tata! Da on sad dođe kod tebe, odmah bi našao kužinu, izvadio teće i počeo kužinavati. Ima doma milijun igračaka, al‘ uzima moje tave i teće - kaže za Story chef koji u Trogiru ima svoj restoran Il Ponte. Već kao dječak je pokazao veliki interes za kuhanje, ali s 14 godina ipak odlučuje kako želi biti svećenik, a kako se odlučio za taj poziv ispričao nam je prošle godine u intervju koji nam je dao.

- Kao mali ministrirao sam kod don Filipa u Rogoznici i puno vremena provodio u crkvi. Također, moj stric Krešimir je franjevac te od malih nogu imam usađene vjerske vrijednosti. Jedno jutro sam se probudio i poželio sam biti svećenik. Sljedeće opet ista priča. Razmišljao sam proći će, u pubertetu sam, tražim se. No nije prošlo ni nakon mjesec i pol. Kao kad se zaljubite i mislite o toj osobi cijelo vrijeme. To sam osjetio, mislim da je to bio poziv. Odlučio sam reći roditeljima, stricu, svom župniku i tako sam otišao u sjemenište – rekao nam je tada Stjepan. Ubrzo je shvatio kako ga kuhanje više privlači i napustio je sjemenište. 

VIDEO Grdović otkrio zašto je šeik iz Emirata poslao privatni zrakoplov i doveo ga u Abu Dhabi

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije