Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO U AKCIJI

Cigi usporedio Grubnića s poznatim glumcem: 'Sirotinjo, i Bogu si teška'

Foto: Instagram
1/6
03.07.2019.
u 08:28

– Samo je bilo pitanje vremena kad će se pojaviti i Jared Leto za siromašne. Ovo je hit!!! Izreka “Sirotinjo i Bogu si teška” ovime definitivno dobiva na težini – napisao je Ciganović pokraj fotografija Grubnića i Letoa.

Neven Ciganović ponovno je na svojem Facebook-profilu komentirao Marka Grubnića i njegov novi stil. Cigi je postavio Grubnićevu fotografiju iz intervjua koji je dao za miss7 i usporedio ga s Jaredom Letom, poznatim hollywoodskim glumcem i frontmenom grupe 30 Seconds To Mars. 

– Samo je bilo pitanje vremena kad će se pojaviti i Jared Leto za siromašne. Ovo je hit!!! Izreka “Sirotinjo, i Bogu si teška” ovime definitivno dobiva na težini – napisao je Ciganović pokraj fotografija Grubnića i Letoa. 

Foto: Facebook Beki Routledge

Podsjetimo, Ciganović često na svojem profilu komentira izglede poznatih osoba kao što su Maja Šuput, Jelena Rozga, Jelena Veljača ili Grubnić. Tako je, primjerice, nedavno pisao o tome da je Maja Šuput na jednom eventu nosila kinesku haljinu od 168 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:55 03.07.2019.

Neprihvatljivo je danas lika zvati Ciganović, Cigi. Sramite se. Dočim, Romanović, Romi je u skladu s vremenom.

ET
en-ten-tini
09:05 03.07.2019.

a Cigi bi htio biti Justin Bieber za slabovidne xD

NU
NISTE U PRAVU
09:31 03.07.2019.

Cigi,koje koga ostavijo on tebe ili ti njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije