Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacije ne staju

Cigi 'raskrinkao' Šuput u haljini od 160 kn: 'Ono kad te Kinezi uzmu za modela'

Foto: Instagram
1/4
10.06.2019.
u 08:45

Neven Ciganović ponovno je bocnuo Maju Šuput. Nakon što se nedavno osvrnuo na njezino vjenčanje ovog puta na red je došla haljina u kojoj se Maja pojavila na jednom eventu.

Neven Ciganović ne staje s provokacijama domaćih estradnjaka. Na tapeti mu se ponovno našla Maja Šuput. Tek što je 'popljuvao' njezino vjenčanje Cigiju je zasmetala i jeftina Majina haljina u kojoj je stigla na jedan event.

Naime, stilist je jednaku haljinu našao na jednom jeftinom kineskom web shopu, a to ne bi bilo ništa čudno da na fotografiji kojom Kinezi predstavljaju haljinu nije osvanula upravo naša Maja Šuput.

"Ono kad te Kinezi kao vjernog kupca uzmu za zaštitno lice njihovih krpica (čak im ne smeta ni što su ti slova zbog photoshopa malo pobjegla u predjelu struka, a da o štakama ne govorim)! Ne znam je li čak i Karleuša imala takav privilegij", napisao je Ciganović uz fotografiju. Na screenshotu koji je objavio vidi se i cijena ružičaste haljine koja je trenutačno na popustu i može se nabaviti za otprilike 168 kn.

 

Podsjetimo, osim haljine, Neven je Maju prozvao nedavno i zbog vjenčanja. Tada joj je posvetio znatno duži status.

"'U postolara najgore cipele', e pa tako bih ja okarakterizirao ovaj cirkus od Šuput svadbe. Ta je obišla svadbi i svadbi da bi iz njih za sebe pokupila ono najgore i najseljačkije. Mislim da su se na ovoj svadbi potrošili hektolitri spray tena ne bi li svi bili prekrasno narančasti, a fake zubne navlake došle još jače do izražaja. Angažirali su se deseci kamera, dronova i tko zna još kakvih pizdarija, da bi vjerojatno uskoro Šuput izbacila i video s vjenčanja za neku svoju kladim se već pripremljenu pjesmu. Grubnićka se pohvalila kako je upravo ona dizajnirala ovu “prekrasnu” vjenčanicu, a na kraju se ispostavilo da je samo maznul dizajn nekom izraelskom dizajneru, a vjerojatno su je šivali Kinezi (naime Maja tamo već ima popust s obzirom na to da tamo kupuje perike i ostalu odjeću za nastupe).

Da li je moguće da si Šuput nije mogla priuštiti da si kupi original haljinu od tog dizajnera? Nije li ona celebrity pa joj je Izraelac mogao pokloniti opravu? A sa s obzirom na ovaj trash bilboard što sam ga već iskomentirao. Za koji mjesec kad dođe do rastave očekujem da angažira avione kako bi na nebu ispisali neku ogorčenu poruku tipa. “G... kako ju je mladoženja na prvu bračnu noć recimo prevario s jednom od djeveruša (samo da vas podsjetim jedna od djeveruša je bila i Grubnić) Ma pogledajte samo ovu grupnu happy family fotku od 'ozračenih' jeftinim spray tenom. Gospođa Tatarinov, brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša", napisao je tada Ciganović. Maja se na njegovu opservaciju nije osvrnula.

Pogledajte i što modni stručnjaci kažu o haljinama s Oscara.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
09:22 10.06.2019.

Tako je modni gurče! (Ne briši! Dolazi od imenice guru.)

SK
Skviki
09:42 10.06.2019.

Meni on izgleda ko tetkica, a tak ga i VL stalno prezentira.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
09:26 10.06.2019.

ONO kad piše autobiografske komentare i dobiva inspiraciju dok stoji pred ogledalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije