Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije propustio priliku

Ciganović se našalio s dramom Nikoline Ristović, ona odmah reagirala

Foto: Instagram
09.08.2020.
u 17:20

Neven je na Instagramu podijelio sliku na kojoj se maleni jež sunča pokraj bazena, na kojoj piše  "Greetings from Kaštel Stari".

Društveni kroničar Neven Ciganović našalio se s dramom koju proživljava voditeljica Nikolina Ristović. Neven je na Instagramu podijelio sliku na kojoj se maleni jež sunča pokraj bazena, na kojoj piše  "Greetings from Kaštel Stari".

Uz objavu je dodao: "OMG!! Stigla mi je razglednica od Nikoline".

Foto: Instagram screenshot

Nikolina je prihvatila šalu, pa je istu sliku podijelila na svom profilu. 

Podsjetimo, voditeljica Nikolina Ristović proživljava pravu dramu na ljetovanju. Ona i suprug Vidoje Ristović te njezine dvije kćeri navodno su izbačeni iz vile u Kaštel Starom.

1/9

Slobodnoj Dalmaciji je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu. Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj. Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Komentara 8

BO
bolnaistina
18:42 09.08.2020.

Da im je pokradena tolika vrijednost, u tišini bi zvali policiju, a ne ovako jadikovat da su izbačeni i pokradeni. Očito su došli sa100€,pa je izbila panika, kako platiti sve dugove koje su trebali podmiriti.

MB
mbumtras
18:36 09.08.2020.

Stvarno drama. Istinska.

MA
Majkomoja
20:12 09.08.2020.

Nema ovaj para potrošila Nikolina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije