Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski kradljivci

Minea upozorila pratitelje: 'Pazite! Ovo se dogodilo mnogima, nisam ni prva niti zadnja'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
09.08.2020.
u 15:17

Voditeljica je na Instagramu upozorila pratitelje da ne nasjedaju na reklame s njezinim fotkama koje su drski kradljivci neovlašteno uzeli s njezinog profila i iskoristili za promociju svojih proizvoda.

U moru javnih osoba koje su postale žrtve krađe identiteta na Internetu našla se i pjevačica i voditeljica Renata Končić, poznatija kao Minea.

Voditeljica je na Instagramu upozorila pratitelje da ne nasjedaju na reklame s njezinim fotkama koje su drski kradljivci neovlašteno uzeli s njezinog profila i iskoristili za promociju svojih proizvoda.

Foto: Instagram screenshot

- Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana dogodilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim. Ništa strašno, ali nemojte se dati "navući" na takve bezobrazluke i lažne oglase koji cirkuliraju po društvenim mrežama. Odmah prijavljujte oglase za koje vam je jasno da su lažni! - napisala je Renata.

Komentara 1

NE
nečešrazbojniče
17:45 09.08.2020.

Upravo pokušavam pronaći prijatelje izvan Facebooka upotrebljavajući iste principe. Stoga, svaki dan hodam ulicom i govorim ljudima koji prolaze pored mene što sam jeo, kako se osjećam, što sam sinoć radio, što ću raditi kasnije i s kim. Pokazujem slike moje obitelji, mojeg psa i vrta, mene kako popravljam u garaži, kako zalijevam travnjak, kako stojim ispred znakova na cesti, kako se vozim gradom, kako ručam i radim ono što svi rade svaki dan. Također slušam i njihove razgovore, dajem im "lajk" sa palcem gore i govorim im da ih volim. Vjerovali ili ne to funkcionira u stvarnom svijetu isto kao i na facebooku. Već sada imam četiri prijatelja koji me prate: dva policajca, privatni istražitelj i psihijatar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije