Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegova tješiteljica

Charlize Theron u vezi je s bivšim suprugom Scarlett Johansson

Charlize Theron (1)
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
13.07.2011.
u 17:39

Scarlett je nakon bračnog kraha otpočela vezu sa Seanom Pennom, a njen sada bivši suprug Ryan Reynolds tajio je vezu sa Charlize

Prije dva tjedna Scarlett Johansson i Ryan Reynolds i službeno su se razveli nakon dvije godine braka, a već su u prosincu medijima najavili kako njihov brak nema budućnosti. Od tada se Scarlett povezivalo s nekoliko muškaraca, a zadnji u nizu bio je Sean Penn s kojim je nedavno prekinula.

Za to vrijeme Ryan se dosta skrivao od medija i, ako bi se i pojavio na nekoj premijeri, nikada nije bio u ženskom društvu. No cijelo to vrijeme od rastave on je imao svoju tješiteljicu, glumicu Charlize Theron. Kako prenose strani mediji, njegov je motocikl često ispred njene kuće, a njihovi prijatelji tvrde da su jako slične naravi i nisu iznenađeni što ih je pogodila Amorova strelica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije