Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sama se prijavila

C. Zeta-Jones na liječenju zbog bipolarnog poremećaja

michael douglas,catherine zeta-jones
Reuters/PIXSELL
30.04.2013.
u 08:20

Izvori bliski 43-godišnjoj glumici kažu da je riječ o proaktivnoj mjeri, to jest "održavanju"

Popularna glumica Catherine Zeta-Jones prijavila se u psihijatrijsku ustanovu radi liječenja bipolarnog poremećaja, piše TMZ. Dobitnica Oscara prijavila se u ponedjeljak, a u bolnici bi trebala provesti 30 dana. Izvori bliski 43-godišnjoj glumici kažu da je riječ o proaktivnoj mjeri, to jest "održavanju".

Catherine Zeta-Jones još je 2011. godine bila na liječenju bipolarnog poremećaja, koji karakteriziraju nagle promjene raspoloženja i depresija. Posljednji je put viđena u javnosti 22. travnja, kada je sa suprugom Michaelom Douglasom nazočila svečanosti u povodu 40. godišnjice nagrade Chaplin u Lincoln Centru u New Yorku.

>> C. Zeta-Jones skrivala depresiju od supruga Michaela Douglasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije