Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni tata

C. Sheen uz pomoć obožavatelja želi se osvetiti školi svoje kćeri

charlie sheen
reuters
17.03.2013.
u 15:16

Glumac se naljutio kad je saznao kako su mu kći zbog njega ostali učenici maltretirali i na twitteru je zato napisao kako tu školu vode trolovi i šarlatani

Problematični glumac nedavno je obožavatelje na Twitteru pozvao da na adresu bivše škole njegove kćeri Sam (9), u kojoj su je zbog njega maltetirali, pošalju pakete psećeg izmeta kako bi ravnateljica i osoblje vidjeli da s njegovom djevojčicom nema zezancije.

- Ako imate pokvareno jaje, rolu toaletnog papira ili psećeg izmeta pri ruci, molim vas da se pobrinete da to stigne do Viewpoint škole koju vode trolovi i šarlatani - napisao je nedavno Charlie Sheen (47) na Twitteru.

Svojim činom razbjesnio je roditelje djece koja idu u školu Viewpoint u Los Angelesu koju je njegova kći pohađala do svibnja prošle godine. Nakon što su saznali da je glumac na Twitteru milijune fanova pozvao da se osvete školi, bijesni roditelji u četvrtak su organizirali sastanak na kojem su zaključili da je glumcu mjesto u zatvoru. Zaključili su da bi zbog svojih opakih besmislenih planova na društvenoj mreži trebao odgovarati za poticanje nasilja. Odlučili su tužiti glumca jer smatraju da njegovim prjietnjama tu nije kraj i da bi jedan od njegovih mnogobrojnih fanova mogao poduzeti nešto slično u bilo kojem trenutku.

Navode da je glumac posljednjih godina pokazao da je nasilna osoba čemu svjedoče brojni incidenti, poput onog kada je nožem nasrnuo na bivšu suprugu Brooke Mueller koja je tvrdila da ju je pretukao, zarobljavanja prostitutke u hotelskoj sobi i drugih incidenata od kojih ni za jednog nikada nije odgovarao.

Ključne riječi

Komentara 1

LK
Lopovi_KRADEze
06:32 18.03.2013.

Ma Charlie je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije