Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA ZA OBOŽAVATELJE

Britney Spears kolekcijom od 29 hitova slavi deset godina karijere

britney
Reuters
25.09.2009.
u 16:31

Svojih prvih deset godina glazbene karijere pop princeza obilježit će novim singlom "3" i albumom "Singles Collection". Nova pjesma prvi će se put čuti u radijskom eteru 29. rujna te će najaviti slavljenički album koji izlazi 24. studenog.

Prošlo je deset godina otkad je tada 17-godišnja slatkica Britney Spears svojim zaraznim hitom "Baby One More Time" osvojila ljubitelje pop glazbe. Svojih prvih deset godina glazbene karijere pop princeza obilježit će novim singlom "3" i albumom "Singles Collection".

Nova pjesma prvi će se put čuti u radijskom eteru 29. rujna te će najaviti slavljenički album koji izlazi 24. studenog, a koji će se sastojati od dva dijela: "Ultimate fan box set" i standardne verzije. Prvi dio sadržavat će 29 singlova uključujući i najnoviji "3", a svaki od njih bit će zasebno zapakiran u originalnom omotu, od kojih će neki imati i b stranu ili remix.

U kompletu će biti i DVD s kronološki raspoređenim spotovima te knjižica s fotografijama i zabavnim anegdotama o svakoj pjesmi.

Na standardnoj verziji albuma bit će 17 pjesama te novi singl „3".

Britney je do sada s pet albuma zasjela na prvo mjesto Billboardovih top 100 albuma, a u prošlom desetljeću su njezini albumi jedni od najprodavanijih. Prodala je više od 63 milijuna albuma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije