Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa vijest

Brat Julije Roberts stigao u Osijek! Snima film pod redateljskom palicom hrvatskog producenta

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/4
19.03.2024.
u 22:00

Brat Julije Roberts, Eric Roberts stigao je u Osijek gdje snima film Wrongful Death 2: Bloodlines.

U Osijeku je sredinom ožujka 2024. započelo snimanje filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcije kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira. Poznato je da je Slavonija odličan domaćin pa je tako osim Erica Robertsa, brata Julije Roberts, ugostila i druge poznate glumce koji će do kraja lipnja boraviti u Osijeku, a to su Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i američko-kineska glumica Bai Ling.

- S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film Wrongful Death, nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima i to u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji - kazao je Katušin pa dodao: - Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine, Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika - rekao je. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/10

- Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan - zaključio je redatelj. 

 

VIDEO: Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

 

Komentara 1

EV
Evojesam
22:23 19.03.2024.

Čovjek ima svoje ime i svoju karijeru, a vama je on "brat Julije Roberts"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije