Drugačija koreografija

Baby Lasagna pozvao sve da mu se pridruže u novom izazovu: 'Da vidim kako vi to radite'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/41
15.03.2024.
u 10:15

Koreografija Baby Lasagne s nastupa na ovogodišnjoj Dori zabavila je mnoge obožavatelje, a sada je hrvatski predstavnik objavio novi video s malo izmijenjenim koracima.

Baby Lasagna objavio je novi video na svojem TikTok profilu u kojem poziva svoje obožavatelje da mu se pridruže u plesnom izazovu. "Napravite duet sa mnom pa da vidim kako i vi radite 'Rim Tim Tagi Dim", napisao je hrvatski predstavnik na svojem profilu. No, sada je napravio male izmjene u koreografiji. 

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić (28), i ranije je pozivao svoje fanove da zaplešu dio koreografije iz njegova nastupa. "Apsolutno hipnotizirajući plesni pokret", "Ja u tri ujutro", "Shakira bi ti pozavidjela na ovim kukovima", samo su neki od komentara pratitelja našeg predstavnika.  

@thebabylasagnaofficial Make a duet with me so I can see how you Rim Tim Tagi Dim 😻 #babylasagna #rimtimtagidimchallenge #eurovision ♬ original sound - Cristian | Eurovision

Tako su izazov prihvatili članovi HKGD "Dunav" u Vukovaru koji su se snimili kako plešu "Rim Tim Tagi Dim" na jednoj od svojih proba. "Odlični", "Ovo je fenomenalno, svaka čast!" samo su neki od komentara. 

Baby Lasagna je veliki obožavatelj mačaka pa je tako i jedna mačka zaplesala poznatu koreografiju te tako oduševila korisnike društvene mreže. Osim toga, pridružili su se i brojni političari poput Valtera Flega, Biljane Borzan i Predraga Freda Matića. 

Podsjetimo, Baby Lasagna došao je na Doru kao prva zamjena nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a nakon objave pjesme zaludio je sve obožavatelje Eurosonga. Nedugo nakon toga postao je favorit ovogodišnje Dore te je Hrvatska skočila na eurovizijskim kladionicama.

VEZANI ČLANCI:

Nakon objave pjesama 9. siječnja koje su se natjecale na Dori, Hrvatska je bila 32. na kladionicama i skočila je na 27. mjesto. U finalnoj večeri osvojio je najviše glasova i žirija i publike, to jest ukupno 321 bod

Na Eurosong kladionicama na prvom je mjestu već dva tjedna s 15 posto šanse za pobjedu. Druga je Ukrajina s 13 posto, a slijede Italija, Švicarska i Nizozemska. Ovogodišnji Eurosong održava se u Švedskoj nakon prošlogodišnje pobjede pjevačice Loreen s pjesmom "Tattoo". 

GALERIJA: Dolazak uzvanika na finalnu večer Dore

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/10

Tako se 7. svibnja održava prvo polufinale u kojem će nastupati Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" u prvom dijelu natjecanja. Osim Hrvatske, prvo polufinale rezervirano je za nastupe Ukrajine, Cipra, Poljske, Srbije, Litve, Irske, Slovenije, Islanda, Finske, Portugala, Australije, Azerbajdžana, Moldavije i Luksemburga koji se vratio na Eurosong nakon stanke od 31 godine. 

– Bit će novih stvari na pozornici, novih ljudi, malo veći naglasak na mačke, nova koreografija, nova odjeća – poručio je Baby Lasagna u vezi s nastupom na prestižnom natjecanju.

Prije samog polufinala, Baby Lasagna nastupat će na zabavama uoči Eurosonga"PrePartyES 2024" održat će se od 28. do 30. ožujka u Madridu, a Baby Lasagna nastupit će u subotu, 30. ožujka. Uz Baby Lasagnu, pjevat će i mnogi drugi ovogodišnji predstavnici, ali i brojni prethodni eurovizijski predstavnici. Warm up show "Eurovision In Concert 2024." u održat će se u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja, a tamo će također nastupiti umaški glazbenik, javlja HRT.

Ove godine će i izravni finalisti – članovi skupine Big 5 (Francuska, Italija, Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo) te zemlja domaćin Švedska – nastupati izravno u polufinalima. Prije su izravni finalisti snimali nastupe za vrijeme generalnih proba pa bi se isječak emitirao u izravnom prijenosu tijekom polufinalnih večeri. U prvoj polufinalnoj večeri nastupit će Njemačka, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije