Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Bolnička hrana nije za Tomeka: 'Ja sam Tomica Špiček, kuhar, i meni to fali!'

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
12.02.2018.
u 21:25

„Kad ću jednom biti nemoćan, star i umoran od ove nezdrave hrane s puno masnoće, onda bih volio da mi dođete u posjet u bolnicu i donesete ovakvo jelo“, rekao je Tomislav Špiček Lei i Marku,

Umjesto Špičekovih hvalospjeva i Matejinog poriva za fotografiranjem njihovih tanjura, natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dočekao je hladan tuš. Žiri je njihove delicije proglasio tužnjikavim, bolesničkim i ružnim.

„Kad ću jednom biti nemoćan, star i umoran od ove nezdrave hrane s puno masnoće, onda bih volio da mi dođete u posjet u bolnicu i donesete ovakvo jelo“, rekao je Tomislav Špiček Lei i Marku, koji su pripremili pileće rolice s tikvicama uz pire od batata, za Špičeka i ostale članove žirija, tzv. bolničko jelo bez začina i trunke umaka, safta ili masti. I tu je nastao problem…

„Gdje je masnoća od pečenja? Nigdje nema safta, niti jedne žlice masnoće. Za mene to jelo više nema tu čar. Možda je to nezdravo i nije dobro, ali jelu fali masnoće i gotovo! Ja sam Tomica Špiček, kuhar, i meni to fali! Nemojte se bojati masnoće…“, poručio je Špiček svim natjecateljima, koji su u ponedjeljak navečer skuhali suviše obična jela, bez imalo inovacije i maštovitosti.

Nakon prvog dana kuhanja na 321-trgu, bodove su dobili Lea i Marko te Ivica i Antoni, koji su pokušali oboriti Špičeka s nogu simpatičnom obradom klasične sarme.

Jesu li natjecatelji pozorno slušali savjete žirija i hoće li doći do promjene na tablici ukupnih bodova? Odgovore ćemo doznati u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, sutra, u utorak, 13. veljače na RTL-u!

3,2,1 kuhaj
1/4

 

 

Komentara 1

Avatar bradaZG
bradaZG
08:33 13.02.2018.

Sramotna izjava kakti eminentnog stručnjaka kulinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije