Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality show

Bogatašica mjesečno troši 13.000 kn na taksi: Hodanje je za seljake

Foto: Instagram
1/6
22.11.2019.
u 11:03

Nadia Nuseibeh uživa u luksuzu i nekada u jednoj noći zna potrošiti i gotovo devet tisuća kuna. Nadia je sudjelovala u britanskom showu u kojem djeca iz bogatih obitelji na neko vrijeme odu živjeti u obitelj koja živi u skromnijim uvjetima i nema velika mjesečna primanja.

U britanskom reality showu "Rich Kids Go Skint" gledatelji su upoznali Nadiju Nuseibeh koja na dnevnoj bazi troši goleme svote novca.

Ova 24-godišnjakinja iz Knightsbridge tako zna u jednoj noći potrošiti oko 8700 kuna, a ne štedi ni kada je u pitanju prijevoz taksijem. Mjesečno potroši i do 13 tisuća kuna na vožnju taksijem, a zbog objašnjenja koje je dala zašto toliko troši na taksi, mnogi joj se rugaju.

– Potrošim i do 1500 funti na taksi, pa hodanje je za seljake – objasnila je Nadia. Od roditelja dobije svotu koju god želi i ne razmišlja uopće o tome koliko će potrošiti i na što troši novac .

Koncept ovog britanskog showa takav je da djeca iz bogatih obitelji na nekoliko dana odu živjeti k obitelji koja ne uživa u luksuzu i koja živi u skromnim uvjetima. Nadia je tako otišla u dom 40-godišnje Natalije Russell koja je samohrana majka i s dvojicom sinova živi u kući s dvije spavaće sobe.

Natalia je s 15 godina postala beskućnica, a potom je završila i u zatvoru, predozirala se, uspjeli su joj spasiti život, a kada je doznala da je trudna s prvim sinom, umirala je od straha jer nije znala može li mu ponuditi normalan život. Izvukla se iz tog ponora i sada je ponosna mama dvojice odraslih sinova, a s mnogo ljubavi prigrlila je i Nadiju koja se na kraju super slagala s Natalijom. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:51 22.11.2019.

Evo sam danas "odseljačio" 12 kilometara!

ST
stormrider
13:05 22.11.2019.

a ja cuo, da tko visoko leti, nisko pada.

HE
herojulice
11:20 22.11.2019.

A da li plaća i da se umjesto nje netko sexa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije