Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda i sport

Blanka iznova "negira" muško-ženske stilske i modne podjele

Blanka Vlašić (1)
Nino Strmotić/Pixsell
01.12.2010.
u 21:40

Za proglašenje atletičarke godine Blanka je odjenula glamuroznu mušku sportsku kombinaciju i nije pogriješila. Bolje joj stoji od oskudnih kratkih haljina

Duge crne hlače na Blanki Vlašić su duuuge crne hlače. A to nije dobro za modu. Jasno je to i našoj atraktivnoj sportskoj zvijezdi, pa kako je pametna, zna da joj je bolje ostati u sportu nego se prebaciti u manekenski svijet u koji je vabe samo oni koji ne znaju dovoljno o modi, ili hoće zaraditi na Blankinoj slavi. A ona je sve veća! Upravo je postala sportašica 2010. godine. U splitskom hotelu Park Hrvatski atletski savez predao joj je plaketu, kakvu je dobio i tata Vlašić kao jedan od najboljih trenera. Za tu je prigodu Blanka odjenula mušku modnu kombinaciju, ali ju je nosila na mek, ženstven način, kako to i predlaže aktualna moda. Crnu duuugu košulju oživila je kravatom žarke boje. U nuždi tom kravatom može pokriti i kakvo promrzlo dijete... Ali baš je ta širina kravate donijela ženstven pečat cijelom Blankinu izgledu. Sve je, dakle, bez greške!

Blanka je i sama, za svoju službenu stranicu snimila modni editorijal u muškom odijelu. Prije godinu dana tamnom je odijelu dodala raskopčanu snježnobijelu košulju i razvezanu sivu kravatu s crnim točkicama. Nju je prebacila niz vrat poput ešarpe. Tu je muški modni predznak bio "taf", ali nije "promijenio spol" našoj Blanki.

Otkako je operirala nos, radikalno se povećalo zanimanje za Blanku kao modnu osobu! Za magazin Story snimila je modni editorijal s nježnim haljinama Severa, Klarića i A'marie. Odlično su joj stajale! Za razliku od prekratkih i preoskudnih haljina s kakvima je prije znala modno pogriješiti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije