Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće sa snimanjem

Blaće otkrila detalje o novoj sezoni 'Gospodina Savršenog' i predbacila muškarcima da stagniraju

Foto: Instagram
1/12
08.03.2020.
u 08:00

Antonija je rekla i kako za novu sezonu traže nešto drukčiji tip 'Savršenog'.

Popularni show "Gospodin savršeni" ponovno kreće u akciju. I dok se uskoro očekuje emitiranje novog kontroverznog showa "Brak na prvu", treća sezona "Gospodina savršenog" počela je s emitiranjem poziva za prijave kandidata. 

Voditeljica i kreativna producentica Antonija Blaće otkrila je Slobodnoj Dalmaciji da uskoro kreću sa snimanjem, a prijava, kaže voditeljica, ne nedostaje. 

- Projekt je gledan, stvorili smo povjerenje kod gledatelja, lokacije snimanja su prekrasne, puno je putovanja i predivnih spojeva. Goran i Hana iz prve sezone su zajedno, Mijo i Nuša nažalost nisu, ali vidi se da u showu postoji prilika za ljubav pa nam cure i momci vjeruju - rekla je Antonija. 

Otkrila je i kakav profil natjecatelja traži produkcija RTL-a. 

1/9

- Tražimo pametne i zanimljive djevojke, bitno mi je da su otvorene za ljubav, rado ću im pokušati naći Gospodina Savršenog po njihovoj mjeri. Dosad su kroz naš format prošle i doktorice, studentice, inženjerke, managerice, blogerice, informatičarke, profesorice, sportašice, pravnice... To samo dokazuje kako svi traže ljubav - rekla je, a dodala je i da još nije pao odabir Gospodina Savršenog.

 - U procesu smo odabira, imam već neke favorite. Ove se godine prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav - otkrila je lijepa voditeljica.

Antonija je rekla i kako za novu sezonu traže nešto drukčiji tip 'Savršenog'. 

- Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin Savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte - pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm… - rekla je i dodala da je puno teže naći kompletnog dečka nego curu.

- Žene rade na sebi, ovo novo društvo natjeralo nas je da rasturamo u poslu, dobro izgledamo, putujemo, rastemo, a muškarci se nikom ne dokazuju, ali zbog toga često i stagniraju. Probudite se momci, 2020. je! - zaključila je poznata voditeljica. 

Komentara 1

GE
geler203
08:27 08.03.2020.

Evo je. Gospođa, ne mogu je razumjeti što priča, vraća se na male ekrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije