Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik

Ivo Josipović nakon dugo vremena snimljen sa samozatajnom suprugom Tatjanom, u braku su već 30 godina

Zagreb: Predstavljanje luksuznog reizdanja najboljeg ex-YU rock albuma "Odbrana i poslednji dani" Idola
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
02.09.2022.
u 10:13

Tatjana je za ovu prigodu nosila dugu tamnoplavu haljinu s cvjetnim detaljima koje je iskombinirala sa štiklama i torbicom u istoj boji dok je Josipović odjenuo crno odijelo i bijelu košulju.

U četvrtak navečer u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavljeno je reizdanje reizdanje najboljeg ex-YU rock albuma pod nazivom "Odbrana i poslednji dani" benda Idoli. 

Uz promociju bila je postavljena i prigodna izložba fotografija Idola autora Goranke Matić i Gorana Vejvode u kojoj su uživala i brojna poznata imena iz javnog života Hrvatske. Na promociju je stigao i bivši predsjednik Ivo Josipović i to u društvu supruge Tatjane, inače sveučilišne profesorice, s kojom se ne pojavljuje često. 

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Tatjana je za ovu prigodu nosila dugu tamnoplavu haljinu s cvjetnim detaljima koje je iskombinirala sa štiklama i torbicom u istoj boji dok je Josipović odjenuo crno odijelo i bijelu košulju. 

Na promociji su se družili s direktorom Croatia Recordsa Želimirom Babogredcem, Dinom Divljan i Zlatkom Matešom

Inače, Tatjana i Ivo Josipović u braku su više od tri desetljeća, a njihova ljubav planula je još tijekom fakultetskih dana. Upoznali su se sredinom osamdesetih godina kada su oboje radili kao asistenti na Pravnom fakultetu.

Zajedno imaju i kći Lanu koja je oduvijek koja je oduvijek bila samozatajna. Lana nema čak ni profile na društvenim mrežama, a jedino što koristi je LinkedIn. Upravo tamo može se saznati da Lana trenutno radi u Švicarskoj, točnije u Zurichu, gdje predaje na ETH Zurich, federalnom institutu za tehnologiju.

Foto: Damir Sencar/PIXSELL
VIDEO Anđa Marić: 'Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati'

Komentara 4

DU
Deleted user
11:08 02.09.2022.

Smjesno,na inauguraciji doticnog u prvom redu sjedila mu je i druga žena,doticna gospođa koja radi u ZAMPU..Koja je onda prava?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:41 02.09.2022.

Babogredac, Lignja i Mateša. Đizzzs

Avatar utunelu
utunelu
10:41 02.09.2022.

postoje osobe koji ne mogu raditi to sto su radile..on je taj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije