Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečana kombinacija

Bojana Gregorić-Vejzović pratitelje bacila u trans elegantnim izdanjem kojim je naglasila noge: 'Hrvatska Barbie'

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram screenshot
1/15
02.09.2022.
u 08:00

Plus size manekenka Lucija Lugomer napisala joj je da je predivna, a i drugi su se složili

Prekrasna glumica Bojana Gregorić-Vejzović (50) pojavila se na jednom svečanom događaju za koji je morala obući elegantnu kombinaciju, a sudeći po fotografiji koju je podijelila s pratiteljima, glumica kao i obično – nije razočarala. 

Naime, pozirala je ispred oslikanog zida s osmijehom na licu i u kratkoj ljubičastoj haljini na jedno rame, a haljina je imala i mali prorez, čime je dodatno istaknula duge i vitke noge. 

"Niti kiša niti mač nad glavom nisu mi pokvarili dan", napisala je Bojana u opisu fotografije. 

Na nogama je imala prozirne cipele koje su stvorile iluziju još dužih nogu, a pratitelji se nisu mogli načuditi njezinoj ljepoti. 

Plus size manekenka Lucija Lugomer napisala joj je da je predivna, a i drugi su se složili.

"Prekrasna", "Prelijepa si", "Hrvatska Barbie", "Ljepoto", "Lutko draga", "Sva za svjetsku scenu", "Ova žena je meni vrh u svakom pogledu", pisali su joj pratitelji.

Bojana svoju vitku liniju održava još od mladih dana kada se bavila baletom, a plesne vještine pokazala je i u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj joj je plesni partner bio Gordan Vogleš. Ispali su u devetoj emisiji, a nakon ispadanja pratiteljima je poručila: "Želim vam svima da s 50 godina plešete kao ja!"

"Dragi moji, 'Ples sa zvijezdama' bio je zabavno iskustvo i ples je za sve! Bez obzira na dob, spol, bez obzira na tjelesne nedostatke. Može se plesati sa štakom, s 20 i s 80 godina, samo će gibanje i koraci biti nešto drukčiji. Plešite kakogod jer ples potiče veselje!

Dragi moj Gordan Vogleš, hvala ti na znanju koje si mi u ovom našem plesnom druženju prenio! Bilo je ogromno veselje raditi s tobom, dugo se nisam toliko smijala što sebi, što tebi. #BoGogo forever. Hvala Nova TV, bilo je zadovoljstvo biti dio vašeg show tima unutar kojeg sam stekla poznanstva, pa čak i prijateljstva. Hvala sektoru šminke, frizure i kostima, bez vas ova čarolija ne bi bila ista! Hvala svima ispred i iza kamera, vaše ideje i mašta, barem na 2 sata omogućila je da zaboravimo na brige i teško vrijeme u kojem živimo.

Ja vas sve, dragi moji, čekam u kazalištu Gavella", napisala je Bojana tada.

VIDEO>>Najomraženiji lik na internetu, Andrew Tate, ljetuje s Hrvaticama: Naša influencerica pokazala kako provode dane!

Komentara 8

АН
анте
09:26 02.09.2022.

Dobra juha!

Avatar Cohen
Cohen
08:49 02.09.2022.

Koliko ti život mora bit prazan i duh siromašan da se baviš komplimentiranjem (ili kritiziranjem) neke osobe koja ti nije ni znanac ! Bolesna vrsta "alpinizma".

NN
novo nenormalni
09:39 02.09.2022.

mene u trans bacaju ovakvi članci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije